Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarylinMonroe

Sprzedam laptop

Polecane posty

Gość PP123
Co z nim nie tak, że sprzedajesz? Ile chcesz dostać?

Gość izi126
a w dobrym stanie ten laptop? Bo szukam do kupienia...

Moi pojebani rodzice wzieli kase od mojego chlopaka i nie chca mu jej oddac (500zl), dluzsza historia, on musi dojezdzac do pracy a ja dopiero prace zaczynam. Nie mozemy sie przyznac jego rodzicom co zrobili moi, bo lataliby jak mokre szmaty;/ Potrzebuje ta kase na mieszkanie, bo mozemy wynajac mieszkanie od czwartku. A laptop jest w idealnym stanie, wiadomo jak go dziewczyna uzywa- tylko do neta ;) Wszystko pieknie chodzi, nie ma najmniejszej ryski, bateria trzyma tak jak na poczatku

Gość a nie szkoda kompa
? pozyczycz kase od kogos

Gość helllo
Ja kiedyś chciałem sprzedać rocznego HP w komisie to mi kurde 500 zł gość dawał :O w fujitsu simens pękają zawiasy od klapy :O

Moj jest w stanie idealnym, nic w nim nie szwankuje ale nawet pod zastaw nie mam od kogo pozyczyc ;((( racibórz zadupie sie klania ;/

Laptopa mi szkoda jak chuj bo jest zajebisty i wogole cycek, nic sie z nim nie robi a poza tym kupiony za moja ciezka krwawice :( ale lepsze to niz powiedziec tesciom jakimi zlodziejami sa moi "rodzice"

Gość jestem zainteresowana, autorko
zrób zdjęcia tego laptopa i wstaw je tutaj, jeśli uznam, że stan jest ok, to nawet jutro możesz mieć pieniążki odemnie na koncie. (mój ledwo dyszy, a pracować trzeba)

Gość helllo
daj na allegro ,był tam jeden i poszedł za 1350 ,więc jest szansa na więcej niż 500

http://www.google.pl/images?hl=pl&q=fujitsu%20siemens%20v%206515&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=617 prosze :) zdjec nie musze robic, bo jak wspomnialam jest w stanie idealnym to po pierwsze, po drugie poczytaj sobie o nim na necie, zalezy czego wymagasz od komputera, dla mnie jest idealny i nic wiecej mu nie potrzeba, a jesli naprawde bedziesz naprawde zainteresowana to zdjecia moge podeslac wieczorem na maila (jak wroci wlasciciel telefonu z porzadnym aparatem) bo moj tel tylko znieksztalca

Gość jestem zainteresowana, autorko
hmmm, raczej nigdzie, gdzie będziesz chciała sprzedać tego laptopa, nie obejdzie się bez oględzin - normalna sprawa, będę obserwowała ten temat., bo parametry mi odpowiadają. Pozdrawiam

jestem zainteresowana, autorko jesli jestes zainteresowana to powiedz ile moglabys za niego dac, podaj maila to wieczorem podesle ci zdjecia

Gość wialet
Acer Aspire 5750G Najważniejsze cechy: - procesor Intel Core i3-2310M - pamięć RAM 4GB DDR3 - dysk twardy 320GB HDD - karta graficzna NVidia GT 520M Cuda 1GB - matryca LED 15,6" HD LED LCD - system operacyjny Windows 7 Home Premium wloski - czytnik kart pamięci - złącza USB x 4 - wbudowana kamerka internetowa - klawiatura numeryczna włoska HD WEBCAM HDMI COMBO Audio Jack USB 3.0 Super Speed Energy Star NVIDIA OPTIMUS Laptop zakupiony we Włoszech. Tylko kilka razy używany. W 100 % jak nowy, żadnych śladów użytkowania!

Gość Marynaaa21
To najlepiej będzie jak taki laptop wystawisz w serwisie ogłoszeniowym typu https://clixs.pl Myślę, że nie będziesz narzekała na brak zainteresowania ze strony klentów ;)

Gość gość
I ile udało się dostać? Jak macie sprzęt w dobrym stanie to warto go sprzedać w tym lombardzie: https://www.lombardexpres.pl/. Zawsze proponują mi lepszą cenę niż w innych miejscach.

Gość gość
Nie wiesz w jakim mieście ten lombard można znaleźć?

Gość gość
Ja z kolei okazyjnie kupiłem ostatnio laptopa - własnie w Lombard Expres na Chmielnej.