Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba,pyt do dziewczyn

dziewczyna, która mi się podoba zrobiła taki opis na gg, co o tym myślicie?

Polecane posty

podoba mi się pewna dziewczyna. Póki co czysto platonicznie. Wydawało mi się, że z kimś się spotyka.. Ma opis na gg obecnie 'No love lost, no love found' chodzi o to że jak nie masz miłości to jej nie stracisz? jak to rozumiecie?

Gość l;k
mnie się wydaje ze to po prostu cytat z piosenki Eminema 'No Love'

Gość mam mega problemm
Proszę go, błagam, żeby wyszedł z tym smrodem na balkon, na spacer, na dwór, a nawet niech lezie na klatkę, ale on i tak pali w pokoju przy małym. Jak można być wspaniałym kochającym ojcem, tak fajnie zajmującym się dzieckiem, a jednocześnie kopcić przy dziecku? Ostatnio wysłałam go z dzieckiem na spacer, bo chciałam w spokoju posprzątać. Już z okna zauważyłam, że prowadzi wózek i pali papierosa. Wózek głęboki, skierowany przodem do jego twarzy, więc cały ten dym leciał na dziecko! Co mam z nim zrobić? Kłócimy się o to non stop, ale to i tak nic nie daje. Siedzi na fotelu czyta gazetkę i pali, a w łóżeczku obok śpi nasz synek. Mamy pokój dla małego, ale w nocy muszę często do niego wstawać, więc łóżeczko póki co jest w naszej sypialni, ale jak tak dalej pójdzie, to wyniosę łóżeczko do pokoiku synka i najwyżej będę wstawać. Musiałam się komuś wygadać. Nawet seks uprawiam ze śmierdzącą popielniczką. Czemu to tak potwornie śmierdzi

Sprawdziłem to już wcześniej. Tylko, że jak daje jakiś cytat to coś to znaczy.

Gość l;k
może też oznaczać Nie straciłam żadnej miłości, żadnej nie znalazłam

Gość nie znalazła miłości
więc jej nie straciła. Pewnie ma jakieś problemy miłosne. Związek się posypał i doszła do wniosku, że nie ma po czym płakać. Najlepszy czas na atak :D

Gość l;k
ja bym tego nie brała tak na serio, często tez dodaje cytaty z piosenek, tylko dlatego ze mi sie spodobaly, a nie ze jest w nich ukryty jakis glebszy sens :)

No niby tak, ale jej opisy obserwuje od pewnego czasu. Ogólnie, ta dziewczyna mnie tak fascynuje, że mam jakąś dziwną obsesje chyba na jej punkcie.. i wszystkie mają jakiś sens, pasują do siebie, składają się w jakąś całość

Gość laski są głupie
i tyle