Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dergy

problem z jego....

Polecane posty

Gość dergy

mam problem.. od pewnego czasu nasz sex jest beznadziejny.. bo jego czlonek nie moze we mnie wejsc. Co jest grane ??????

no włąsnie, co jest?? tłumacze to sobie tym że to normale-czasem coś się tak chrzani z organizmem;/ długo to trwa u Ciebie? :p

może jest za miękki i musisz go bardziej pobudzić? albo brakuje nawilżenia...?

Gość zazaaa
wlasnie najdziwniejsze jest to ze on nie ma problemu z podnieceniem bo czuje kiedy jest podniecony i jego czlonek jest twardy , ja tez suchosci nie mam.. to tak jakby nie mogl trafic a po chwili sie poddaje

Gość zazaaa
ale zeby za kazdym razem nie mogl trafiac ??? Ostatnio to byla sytuacja kiedy musial sobie pomoc reka... a to bylo dla mnie takie irytujace... Co zrobic to ja juz nie wiem ...

Może powinnaś Go podejśc z innej strony, co?? jakiś "romantik" czy coś...może mała chwila przerwy w dostawie stosunków i potem coś milusi ekstra? Czasem działa;p

Gość zazaaa
tylko o to chodzi ze my zadko kiedy sie przez to wszystko kochamy... w sumie nie zawsze mamy an to warunki no ale za czesto to to nie jest...

Gość bo to się ..
bo to się nie bzyka przez rajstopy

to weź sprawę w swoje ręce- wskocz na niego, na jeźdźca i sama sobie wsadź- trzeba sobie jakoś radzic :D

Gość TeKet
Piszac ze irytuje ja reka wyobrazam sobie jak ten seks musi wygladac...Jestes zalosna...huj w cipe sam nie wejdzie po bozemu:D

Gość TeKet
To usuadz na niego...Co za laska powinnas napisac w tytule ze to ty masz problem ze soba:)