Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest z tym avonem

co sadzicie o kosmetykach Avon?? uzywacie? lubicie?

Polecane posty

pewnie juz byl tu taki temat ale nie chce mi sie szukac :P weszlam sobie przed chwila na rozne tematy i fora o avonie i wszedzie same negatywy moze ze 2 osoby dobrze napsaly o tej firmie a tak to kazdy narzeka.. a wy lubicie te kosmetyki? ja powiem ze nie raz cos zamowie i przewaznie jestem zadowolona wiec dziwia mnie te negatywy, kupowalam kosmetyki roznych firm i nie raz avon okazal sie o niebo lepszy od tych drozszych firm. wypowiedzcie sie :P

nigdy nie bylam zadowolona z tych kosmetykow, do makijazu sa beznadziejne i nietrwale, szampony skejaja i tluszcza wlosy, jedyna rzeczy jaka lubie sa peelingi do stop :) duzo bardziej polecam oriflame, mam tam duzo sprawdzonych kosmetyko

Gość Lola92
Z Avon lubię szampon nabłyszczający 2w1 z odżywką i wody perfumowane np.bali bliss , co prawda trzymają ze 2-3 godziny ale są tak tanie że mogę sie nimi psikac kilka razy dziennie .

Gość Himmel soll warten
ja jestem zadowolona

teraz juz nie pamietam jaka to firma byla dokladnie ale wiem ze za balsam do ciala dalam cos ok 70zl. i wyszlo mi po nim uczulenie a taki avonowy za 10zl swietnie mi nawilzal skore.. co do szamponow fakt sa beznadziejne ale ja np lubie cienie do powiek, perelki brazujace, podklady tusze pomadki sa do niczego, ale jakies kremy maseczki do twarzy sa jak dla mnie ok..

Gość Himmel soll warten
ja jestem zadowolona z perełek brązujących , kredek do oczu , z balsamów , kremów do rąk i twarzy ......tusze są do niczego , tak jak i podklady , perfumy niektóre też nie trafione kompletnie ale niektóre całkiem spoko

Gość Himmel soll warten
nie miałam za bardzo styczności z oriflame

Z avonu lubię te balsamy naturals, pięknie pachną(i na tym koniec zalet)miałam niemal każdy a niektóre po kilka razy❤️ niektóre wody toaletowe pięknie pachną (np little black dress) mnóstwo kosmetyków avon to badziewie, szczególnie kosmetyka kolorowa. Uważam, ze Oriflame jest bardziej szlachetny.

Gość ja zamowilam sobie
w ostatnim katalogu maseczke do twarzy z sake i ryzem na promocji za 9.90 a normalnie kosztuje cos ok 30zl okazala sie swietna uwielbiam ja, lubie tez balsamy do ciala serii care, serie naturals - scrub do twarzy, perelki brazujace, olejek do ciala planet spa, odzywki do paznokci dzieki nim mam piekne dlugie i mocne paznokcie :) szampony, tusze, podklady, szminki, seria color trend do dupy ale zawsze cos fajnego znajde w katalogu :) a ta meseczka mmmm cudowna:)

czyli sa jeszcze osoby ktore lubia ta firme:)

uuuuupppppp

Gość narineeeeee
powiem tak moje klientki bardzo sa zadowolone z kosmetykow avon. a te co pisza ze sa do dupy to chyba konsultantki z ORiflame:P

lubie sake i ryz zestaw caly kupuje w avonie malo bo nie lubie zamawiac czekac... wole wejsc do sklepu dotknac powachac i kupic od razu

Gość jy7nubg5nol
ja lubie bardzo niektóre produkty np.z serii Planet Spa-szczególnie ten z olivek,cudnie pachnie i nawilża.i szampon używam ten fioletowy volume coś tam i wcale włosów nie skleja ,wręcz przeciwnie,nadaje objętości włosom.

Gość srednie sa te
kosmetyki. jedne fajne drugie lipne, ale ogolnie uwazam ze dobra firma ;)

uuuuuupppp :P

Gość ghjkllmn
Dla mnie Avon to jak spożywka Biedronkowa

Ja osobiscie bylam konsultantka, wiec mam duzo kosmetykow avonu i powiem tak, niektore sa do dupy (nie lubie zwlaszcza kredek do oczu albo jakichs tuszow do rzes itp sa beznadziejne) ale niektore kosmetyki sa bardzo ok np. te z planet spa sa wg mnie swietne, niektore perfumy sa zaje*iste ale niestety te drogie (u by ungaro ale sa piekne) ogolnie linia sollution tez jest niezla i mgielki zapachowe do ciala (niedrogie a fajnie pachna). Ale ogolnie nie radze zamawiac z katalogow np. szminek albo blyszczykow albo czegos co ma jakis kolor bo zazwyczaj kolory w rzeczywistosci sa niestety inne niz w katalogach...;/

Gość a ja tez sie wypowiem..
PLUSY : -serum na zniszczone koncowki -balsamy do ciala serii care -odzywki do paznokci -cienie do powiek sypkie i poczworne -maseczka do twarzy planet spa -olejek do ciala planet spa -perfumy : treselle , u by ungaro (moje ulubione) choc bond girl tez ladne -krem pod oczy ,,zrodlo energii'' -scrub do twarzy brzoskwinia i mleczko migdałowe -perełki brązujące -kredka do oczu z gabeczka MINUSY : -podkłady do twarzy -pomadki (maja ladne kolory ale wysuszaja usta i taka maz zostaje) -korektor pod oczy -seria color trend -szampony, odzywki do wlosow -pianka myjaca matowa perfekcja (po niej schodzila mi skora i syfki wyskakiwaly) -lakiery do paznokci -z planet spa seria z morza martwego strasznie smierdzi -tusze do rzes -bizuteri wiecej narazie nie pamietam, avon tez mi sie kojarzy raczej z tanim badziewiem ale jednak czasem znajde cos dobrego :) to na plusach z czystym sumieniem moge polecic:) warte wyprobowania:)

Gość uuuuuppppppppp
uuuupppppp

Gość a ja wznowie temat
Avon średnio lubie, kremy do twarzy, szminki, szampony, zele, tusze, fluidy sa okropne juz ktos wyzej tez tak stwierdzil :D lubie za to perfumy, wiekszosc uwaza ze sa tandetne i nie trwale i kiedys tez mi sie tak wydawalo ze sa nie trwale bo z czasem wogole juz ich nie czulam ale za to inni mi mowili ,,o jak ladnie intensywnie pachniesz, ty sie co 5min perfumujesz czy co'' co mnie bardzo zdziwilo bo sama zapachu nie czulam a tu prosze :) co do jakosci hmm nie sa one drogie ale np kupilam tez takie w drogeri za ta sama cene co w avonie i te z drogeri byly jak takie jakies naprawde tandetne badziewie dlatego teraz mysle ze perfumki Avon sa dobrej jakosci. lubie tez maseczki do twarzy planet spa, serie care, cienie do powiek, serum na koncowki, perelki do twarzy.

Gość lumpiarasko
ja lubie avon tusz kredka balsamy żele ale podklady też są spoko wszystko ok oprocz szamponow

Ja mam mnóstwo kosmetyków, jestem konsultantką i z większości jestem zadowolona :)

Gość taniedobrakafeterianka
ladne maja perfumy, bond girl np i fajny tusz za 35 zl chyba ale świetny jest.