Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest z tym avonem

co sadzicie o kosmetykach Avon?? uzywacie? lubicie?

Polecane posty

Gość i sru i fru
Bardzo lubię dezodorant Little black dress.Z niewypałów trafiłam na cień do powiek w płynie.Otworzyłam nałożyłam na dłoń i stwierdziłam ,że fajny kolor i ładnie wygląda, a na powiece się nie dało to rozprowadzić, bardzo wodnista konsystencja i jakoś już bez koloru.Fajny miałam kiedyś cień w kremie taki wyciskany z tubki,ładnie wyglądał i trwały był.

Gość kosmetyki avonu sa
niestety slabej jakosci, wpiszcie gdzies w google i zobaczycie jakie tam sa opinie, podobno uzywaja jednego skladnika do wszystkiego tyle ze w jednych produktach jest wiecej barwnika, zapachu czy tam czegos, ale mimo tego sama powiem ze nawet lubie avon, lubie perfumy (treselle, jet femme, u by ungaro) i jak czytalam nie ja jedna je lubie, a czy sa trwale hmmm srednio ale ja je itak lubie, kiedys ladne byly plyny do kapieli teraz mi sie te zapachy nie podobaja, mam duzo ich kosmetykow i polowa fajna polowa niestety nie. czaruja mnie chyba ladnymi katalogami, opakowaniami i zapachami.

Gość pani wiesia pranie wiesza
a znacie ta firme FM? kto szamawialmoze perfumy albo jakies kosmetyki? podobno nowa na rynku i nie ma tylu rzeczy co avon czy oriflame, ale podobno maja swietne prefumy, ktore pachna jak oryginalne (np, diora czy channel)

Gość kamilmaliszow
Witam wszystkich :) Mam na imię Kamil i jestem liderem sprzedaży avon:) Zostań konsultantką\em avonu i ciesz się własnym sukcesem:) Zarabiaj pieniądze 15-50% :0 Kupuj dla siebie o wiele tańsze kosmetyki nawet o 80%!!!!!! Czekają na ciebie bardzo ciekawe promocje-ofert demo(gdzie możesz kupić nowości które bd dopiero w następnym katalogu), oferty netto(gdzie kosmetyki są tańsze nawet o 80%-tego katalogu nie pokaże ci żadna konsultantka),oraz wiele ciekawych promocyjnych kosmetyków i promocji gdzie możesz zdobyć darmowe kosmetyki:) TYLKO TERAZ FIRMA OFERUJE SUPER PREZENT DLA NOWYCH KONSULTANTEK -TORBĘ O WARTOŚCI 999ZŁ!!!!!!!!1 Moja grupa liczy już sporą liczbę konsultantek i liderów-więc jeżeli chciała byś \chciał byś zostać konsultantką\em w mojej grupie to serdecznie prosze o kontakt:) Dla nowych osób wysyłam(darmowo oczywiście) katalogi,ofertę demo i zestaw próbek GRATIS!!1!! tELEFON;505293722 EMAIL;kamilmaliszow@onet.pl Pozdrawiam Kamil ,lider avon:)

Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, któych wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum, chętnie odpowiem :) sama możesz wybrać co chcesz dostać na start ;) Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON zapraszam do AVON :) podpiszę umowę z każdym niezależnie od miejsca zamieszkania :) dla każdego prezent! :) mój email: zaklinaborycka44@gmail.com zapraszam wszystkich chętnych :) dieta - start 07.03.2011r.

Witam:0 Mam na imię Kamil i jestem liderem AVON Dzięki tej firmie zacząłem spełniać swoje marzenia i rozwijać sie Pragnął bym podzielić się swoim doświadczeniem i umiejętnościami z innymi osobami:0 Ja też zaczynałem od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo ważne jest wsparcie lidera )-więc wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i informacji. Każdy we mnie ma wsparcie i może na mnie polegać!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zamówień -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzić po kosmetyki -kosmetyki tańsze dla siebie nawet o 80% -różnego rodzaju promocję i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -możliwość budowania własnej grupy i możliwość awansu np.na lidera sprzedaży -różnego rodzaju szkolenia i wycieczki -możliwość zakupu po szkoleniu zestawów o wartości ponad 370zł -21 dni na zapłatę faktury Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem konsultantką lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespołu NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ-ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON: eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon

Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości nawet kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, których wartość katalogowa wynosi 370 zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum :) Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON zapraszam do AVON :) podpiszę umowę z każdym niezależnie od miejsca zamieszkania :) dla każdego prezent! :) mój email: zaklinaborycka44@gmail.com zapraszam wszystkich chętnych :) dieta - start 07.03.2011r.

Witam:0 Mam na imię Kamil i jestem liderem AVON Dzięki tej firmie zacząłem spełniać swoje marzenia i rozwijać sie Pragnął bym podzielić się swoim doświadczeniem i umiejętnościami z innymi osobami:0 Ja też zaczynałem od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo ważne jest wsparcie lidera )-więc wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i informacji. Każdy we mnie ma wsparcie i może na mnie polegać!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zamówień -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzić po kosmetyki -kosmetyki tańsze dla siebie nawet o 80% -różnego rodzaju promocję i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -możliwość budowania własnej grupy i możliwość awansu np.na lidera sprzedaży -różnego rodzaju szkolenia i wycieczki -możliwość zakupu po szkoleniu zestawów o wartości ponad 370zł -21 dni na zapłatę faktury Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem konsultantką lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespołu NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ-ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON: eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon

Gość Oleczka111
AVON to nie tylko kosmetyki to przede wszystkim świetne programy motywacyjne, promocje, gratisy,świetna zabawa. Jeśli lubisz kontakty z ludźmi ta oferta jest właśnie dla Ciebie. Dołącz do mojego zespołu i przekonaj się jakie korzyści możesz uzyskać z tej współpracy. T Tylko teraz jeśli zapiszesz się otrzymasz: - pakiet startowy który umożliwi Ci start - ulotki, 5 katalogów, próbki -weźmiesz udział w programie w którym główna nagroda to torebka BATYCKI o wartości 999zł. - możliwość zarobku do 40% - zamówienie kiedy chcesz, bez dodatkowych opłat - brak wpisowego Pisz gg 31942907, e-mail: olga100@op.pl tel. 692-150-523

Nie lubię tej marki.. są to tanie kosmetyki więc czego można sie spodziewać.. Nic ciekawego Tzn ujdą ,ale tak ogólnie to ich nie lubię. Preferuje marki takie jak Loreal czy z takich wysyłkowych to Mary Kai. Z tanszych to Maybelline jest dobrą marką a awon ma mało trwale kosmetyki, perfumy może ładnie pachna ,ale nie są zbyt trwale

Każdy ma swoje zdanie-jedni wolą avon inny np.mary Kai ... No Avon nie jest tani ale jak się jest konsultantką to kupuję się kosmetyki o wiele taniej... Jak najbardziej zapraszam do mojej grupy:0 Pozdrawiam:0

Avon jest tani tak ogólnie wiem bo już nie jeden ich katalog mialam.. Mary Kai czy Loreal są takiej średniej półki ,ale już o niebo lepsze

a drogie kosmtyki to są takie powyżej 100 zł za sztukę czasem nawet kilaset zł jak clinique czy lancome.. ale ich nie używam bo sa za drogie. mam jeden krem tylko z lancome,który dostałam

ale nie wszystkich jest stać, aby kupować kosmetyki za 100zł za szt. a AVON jest dla każdego. Są kosmetyki z wyższej i niższej półki.

Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe. Również zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień tylko za 6,90! -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) więc możesz zamawiać z wyprzedzeniem -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek z opustem nawet o 80%) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości nawet do kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, których wartość katalogowa wynosi 370 zł), również po ukończeniu szkolenia otrzymujesz dyplom za uczestnictwo -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni -jeśli zapiszesz się w obecnym katalogu 4/2011 masz szansę na torebkę BATYCKIEGO o wartości 999zł -program lojalonściowy, dzięki któremu przy zamówieniu na określoną kwotę, możesz zamówić HIT z następnego katalog za bardzo atrakcyjną cenę, maxymalnie do 10zł !! -wycieczki, bankiety, konferencje, to coś, w czym Ty także moższesz uczestniczyć :) -AVON CLUB - club najlepszych Konsultantek, do którego dostają się te z wysoką sprzedażą, Ty też możesz! Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gm ail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum, chętnie odpowiem :) cały pakiet nowej Konsultantki przesyłam bezpłatnie na Twój adres domowy, w ciągu 3 dni, masz aktualne katalogi, umowę, przewodniki i materiały pomocne w sprzedaży :) gorąco zapraszam :) każda nowa osoba dostaje prezent, można też negocjować ;) Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON zapraszam do AVON :) podpiszę umowę z każdym niezależnie od miejsca zamieszkania :) dla każdego prezent! :) mój email: zaklinaborycka44@gmail.com zapraszam wszystkich chętnych :) dieta - start 07.03.2011r.

Witam:0 Mam na imię Kamil i jestem liderem AVON Dzięki tej firmie zacząłem spełniać swoje marzenia i rozwijać sie Pragnął bym podzielić się swoim doświadczeniem i umiejętnościami z innymi osobami:0 Ja też zaczynałem od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo ważne jest wsparcie lidera )-więc wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i informacji. Każdy we mnie ma wsparcie i może na mnie polegać!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zamówień -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzić po kosmetyki -kosmetyki tańsze dla siebie nawet o 80% -różnego rodzaju promocję i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -możliwość budowania własnej grupy i możliwość awansu np.na lidera sprzedaży -różnego rodzaju szkolenia i wycieczki -możliwość zakupu po szkoleniu zestawów o wartości ponad 370zł -21 dni na zapłatę faktury Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem konsultantką lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespołu NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ-ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON: Wiem ,że nie zarobicie na tym wielkich kokosów ,ale zawsze kilka stówek wpadnie do portfela:) eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon

zakupilam kremy do twarzy na dzien i na noc ( w uk) szampon z odrzywka, serum, lakier odnawiajacy plytke paznokcia ze zlotem, jakis tam peeling do twarzy itp... nigdy wiecej nie uzyje ani szamponu ani kremow do twarzy... tak mnie uczulily ze cala twarz popuchla koszmarnie. Wracam do sprawdzonego od lat normadermu- vichy. za to lakier do paznokci, maskara, nablyszczacz do wlosow... jak najbardziej na plus.

Gość Oleczka111
Każda kobieta kocha mieć piękna włosy. Co druga kobieta farbuje włosy techniką domową. Szanowni Państwo firma AVON przedstawia absolutny hit tego lata który wlasnie wchodzi na rynek, a są to farby do włosów Advance Techniques. Farby te posiadają rewolucyjny 3-stopniowy system koloryzujący: - przygotowanie - farbowanie - ochron Paleta odcieni to aż 25 barw dostępne w bardzo atrakcyjnej cenie. Nie wahaj się i zostań konsultantka już dziś. Zarabiaj, baw się i dodatkowo zdobywaj wiedze jaką daje Ci nasza firma w postaci profesjonalnych szkoleń. Otrzymuj prezenty za zamówienia. Tylko teraz kosmetyki Z SERII PLANET SPA ZA 1ZŁ. Oraz pracuj w dogodnym dla Ciebie czasie. Jeśli jesteś zainteresowana pisz gg 31942907, avon5@op.pl UWAGA: TYLKO W LIPCU SUPER KONKURS DLA NOWYCH KONSULTANTEK W MOIM ZESPOLE. GŁÓWNA NAGRODA TO CAŁY ZESTAW DO SPRZEDAŻY FARB ORAZ 2 FARBY DO WYBORU. Pozdrawiam Lider Zespołu - Olga

Gość liderka avon
Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką, ale przez to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! (od katalogu 4/2012 startuje nowy program opustowy!!) -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie, a nawet i więcej, to zależy już tylko od Twojej pracy i zaangażowania!! -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, któych wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Już dziś podpisując umowę i składając zamówienie z katalogu 3/2012 lub 4/2012 możesz odebrać atrakcyjne prezenty jako bonus na start dla nowych Konsultantek!!!: *za 1zł woda toaletowa Spotlight *za 1zł perełki brązujące *za 1zł podwójny program liftingujący okolice oczu oraz tusz do rzęs SuperSHOCK *za 1zł woda toaletowa Infinite Moment NOWOŚĆ!! Z KATALOGU 3/2012 *za 1zł śródziemnomorskie serum ujędrniające do szyi i dekoltu oraz śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką A OPRÓCZ POWYŻSZYCH KOSMETYKÓW MOŻESZ MIEĆ RÓWNIEŻ ELEGANCKĄ TOREBKĘ BATYCKI!! WYSTARCZY PODPISAĆ UMOWĘ I ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE ABY OTRZYMAĆ WSPANIAŁE PREZENTY ZA 1Zł !! Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970

Gość fastKarolina 33
dla mnie kremy do twarzy są niedobre bo strasznie szczypią a balsamy czy mgiełki do ciała to samo .W dodatku zesrac sie mozna po depilacji jak się je zastosuje.Deo w kulce tez beznadziejny po sie poce po nim.Nic oprócz zapachu. Jedynie co polecam to wody i perfumy i mój mąż stosuje balsam po goleniu i jest ok. Nie pisze które to balsamy i wody bo wszystko do 1 grupy łącze

Gość liderka avon
Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką, ale przez to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! (od katalogu 4/2012 startuje nowy program opustowy!!) -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie, a nawet i więcej, to zależy już tylko od Twojej pracy i zaangażowania!! -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, któych wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Już dziś podpisując umowę i składając zamówienie z katalogu 3/2012 lub 4/2012 możesz odebrać atrakcyjne prezenty jako bonus na start dla nowych Konsultantek!!!: *za 1zł woda toaletowa Spotlight *za 1zł perełki brązujące *za 1zł podwójny program liftingujący okolice oczu oraz tusz do rzęs SuperSHOCK *za 1zł woda toaletowa Infinite Moment NOWOŚĆ!! Z KATALOGU 3/2012 *za 1zł śródziemnomorskie serum ujędrniające do szyi i dekoltu oraz śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką A OPRÓCZ POWYŻSZYCH KOSMETYKÓW MOŻESZ MIEĆ RÓWNIEŻ ELEGANCKĄ TOREBKĘ BATYCKI!! WYSTARCZY PODPISAĆ UMOWĘ I ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE ABY OTRZYMAĆ WSPANIAŁE PREZENTY ZA 1Zł !! Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970

Zostań konsultantką Avon Korzyści płynące ze współpracy z Avon : - Prezenty na start o wartości około 250 zł - Próbki, katalogi GRATIS - Brak opłaty wpisowej - Upust do 40%, przy mega ofertach do 50 % - Programy dla KK ze świetnymi prezentami - Szkolenia kosmetyczne - Termin do zapłaty faktury do 21 dni - Bezpłatne dostawy zamówionych produktów Kurier 24h - opłata tylko 6,90 - Brak opłat za rezygnację i nie złożenie zamówienia każdym katalogu -Spotkania (konferencje) ze znanymi ambasadorami Avon m.in. Joanna Koroniewska, Małgorzata Socha - Możliwość rozwoju i pracy jako lider zespołu (praca na umowę ) - Dodatkowe pieniądze co 3 tygodnie ( 17 wypłat w roku !!! ) Masz jakiekolwiek pytanie PISZ - wszystko Co wyjaśnię i sama zadecydujesz czy WARTO !!! ZAPRASZAM !!! avon-n.wp.pl@wp.pl

Gość Jodełkowa.
A ja uważam że oriflame jest o niebo lepsza firma od avon. Kosmetyki są lepsze jakościowo i pod względem zapachu. W oriflame nie znam kosmetyku który nie miałby ładnego zapachu, w avon mogę wymienić choćby skin so soft dla mnie ta seria śmierdzi. Poza tym oriflame to szwedzka firma- solidna jak kraj. Polecam oriflame- nie nie jestem konsultanką ale regularną klientka i jestem bardzo zadowolona z kosmetyków. O wiele bardziej niż z avon.

Gość klapsa
avon to średnie kosmetyki. wolę kupić normalnie w sklepie.

Gość Lady Vintage
Zapewne każda z Was zna markę AVON. Ja również- znałam ją jako jakościową i niedrogą markę kosmetyków. Zatrudniłam się w tej firmie jako ankieter i promotor.W ogłoszeniu szukali osoby do roznoszenia ulotek reklamujących lakiery do paznokci. W ogłoszeniu oferowali 5zł/h - dzień próbny a na stałe 8zł/h. Na miejscu okazało się, że dzień próbny tyle wynosi,ale nie mam rozdawać ulotek tylko wypełniać ankiety i zapraszać klientki na darmowe malowanie paznokci. Płacono mi 0,50 gr za ankietę i 1zł za osobę która wejdzie do środka z ulotką. Żadna z Pan poproszonych o wypełnienie ankiety nie chciała podać numeru kontaktowego niestety bez tego ankieta była nie ważna. Zarobiłam 4zł za 5 godzin pracy to zwykły wyzysk.Ta firma wykorzystuje ludzką ciężką sytuacje finansową.Ta firma traktuje ludzi jako tanią siłę roboczą. Mam nawet na to dowód . Kiedyś firma ta tworzyła kosmetyki w stanach. Teraz produkty są wytwarzane w chinach. W dodatku ich jakość jest bardzo słaba wręcz żadna. A cena jak na takie produkty wygórowana. szczególnie jeśli chodzi o torebki i perfumy. A to jeszcze nie koniec... Sprzedawałam w koszyku produkty ,które były na promocji. Produkty te były przeterminowane. Stały się wodniste przestały ładnie pachnieć,aż bałam się to komukolwiek sprzedawać. Apeluje do Was drogie Kobiety nie kupujcie tego chińskiego szajsu. Wspierajcie inne marki, polskie które oferują naprawdę dobre rzeczy np Ireny Eris, lub bardzo dobre i tanie produkty Eveline Cosmetics. Chyba że chcecie wspierać zagranicznych wyzyskiwaczy,którzy nie szanują ani swoich pracowników oferując im coś takiego ani klientów sprzedając im coś co w ogóle nie powinno być dopuszczone do sprzedaży.

Gość gość
nie wiem jak ktos wogole daje sie naciaganc na zakup tych pseudo- kosmetykow. słabej jakosci badziewie ostatnio zostałam zaproszona na szkolenie-kurs makijazu poprostu porazka kobieta prowadzaca miala robic chetej kursantce makeup niestety miala zerową wiedze na ogolny temat makaijazu gubila sie wsrod Avon`owskich kosmetykow a to co mowila o konturowaniu czy dobieraniu podkladu to porazka na koniec pani spytala sie mnie czy jestem zainteresowana zostac konsultantka ,ja nie bylam, wiec zostalam wyproszona to pseudo-szkolenie to poprostu spotkanie by zlowic naiwne dziewczyny do dołączenia do tej AVON`owskiej PIRAMIDY FINANSOWEJ