Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez zaufania

zdradzono mnie ;/ help

Polecane posty

Gość bez zaufania

zostalam oszukana przez mojego paartnera,czuje sie zdradzona i wykorzystana,znalazlam na poczcie maile do jego kolezanki,chcial ja ogladac w bielizinie nocnej i inne dwuznaczne sytuacje jej propnowal,co jeszcze robili razem to nie wiem,wygarnelam co o tym sadze, podobno zaluje, nie wiem jak bede zyc z swiadomoscia ze mi to zrobil,nie wiem od czego zaczac na nowo ten zwiazek,wszystko sie posypalo...:(

Gość bez zaufania
tak na nowo,nie potzrebuje moralizowania, ale odpowiedzi a pytanie jak zaczac na nowo??

nie wiem od czego zaczac na nowo ten zwiazek" od wyjaśnienia sobie dlaczego zagladasz swojemu partnerowi w jego prywatną skrzynkę mailową ...

Gość dylematyczna karola
to chociaz masz wybor i powod do odejscia konkretny , ja mam mega dylemat

Gość bez zaufania
dlaczego na poczte mu zajrzalam to wiem,zaluje,ale teraz mam swiadomosc ze kazdy facet jest taki sam

Tego nie ma sensu zaczynac na nowo bo on to zrobi jeszcze wiele razy. Poprostu to taki typ faceta. Miałam faceta mówił ze kocha ale i czułam sie kochana znalazłam w jego poczcie gołe babki. Błagał płakał mówił jak kocha Dałam mu szanse ale potem znowu było to samo. W końcu zaczał zdradzac . Straciłam na niego 1,5 roku. Zycze ci powodzenia i mam nadzieje że będziesz szcześliwa, że nie spotka ciebie to co mnie. Ja juz jestem [przewrażliwona jesli chodzi o facetów i taki rodzaj zachowania.

teraz Ty go zdradź i będziecie kwita zaczniecie na nowo :-)

Ja po prostu nie wiem jak mozna samej sobie to robic, widzac cos takiego probowac odbudawac cos czego juz nigdy nie bedzie. Jak nawet bedziesz z nim dalej to ciagle bedziesz sprawdzac ta skrzynke mailowa ciagle bedziesz go szpiegowac i nagorsze wypominac mu wiec jesli juz tak chcesz zaczac na nowo to miej swiadomosc ze nie masz prawa mu nic wypominac, bo to bedzie Twoja swiadoma decyzja.

,ale teraz mam swiadomosc ze kazdy facet jest taki sam" lepiej pozbądź sie internetu !!! bo ci szkodzi :D a na marginesie to ciekawe ,ze panna wyciągneła tak górnolotne stwierdzenia otwierając skrzynkę mailowa :)

Gość bez zaufania
oprocz maili do niej znalazlam tez maila do brata w ktorym napisal ze z tej zdrady z ewa<ta jego kolezanka> nic mu nie wyjdzie,czarno na bialym mialam slowo zdrada

Tak jak napisał ktos wyzej. zawsze będziesz juz kontrolowac jego skrzynke wiem to z doswiadczenia. Nigdy nie będziesz umiała mu zaufać do końca. Więc zastanów sie czy wartpo marnować zycie i czas dla kogos takiego.

zdrowo plądrowałaś ;) więc wydrukuj te maile idz i mu pokaż by ci wyjaśnił o co biega

Gość chinota
mój facet też flirtuje na boku i chyba wręcz uważa to za coś normalnego, że tacy są faceci... przymykałam na to oko ale ostatnio po prostu jedzie po bandzie, kłamie mi w żywe oczy...

mój facet też flirtuje na boku i chyba wręcz uważa to za coś normalnego, że tacy są faceci..." a to zależy co nazywasz flirtem ? bo dla niektórych zwykła korespondencja mailowa lub gadka z inną kobietą np na GG już jest podpinana pod flirt

Gość bez zaufania
tesksty typu a moze wspolna kapiel w wannie? albo wymasyje ci stopy po pracy? mam ochote na buziaczki od ciebie? itp to nie jest normalne pisac tak z kolezanka z pracy ;/

to nie jest normalne pisac tak z kolezanka z pracy ;/" i tutaj tez zależy jakie sa relacje z tą koleżanką ? ;) mam kumpele z która piszemy o wszystkim ( normalnie jak by jej i mnie ktos nie znał mozna by pomyslec że uprawiamy sex przez neta) tymczasem moja narzeczona nawet mi czasami podpowiada co jej mam odpisać :p