Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona nastka

czy jestem jeszcze dziewicą jeśli uprawiałam anal? :(

Polecane posty

mieliśmy z moim koffanym Misiaczkiem :*:* bardzo gorącą noc i w ostatniej chwili gdy było jusz bardzo goronco powiedziałam żeby wsadził mi w pupkę bo chcę być dziewicą. ale teraz mam wontpliwości :(

Gość Wakacyjna LOVe
Provo :)

i bajdzio dobzie dzieciątko że masz wontpliowshtci! nie jessteś już DZIEWICOM!! a tak wlasnie. nie E! w pupke jak w cipkę. dupcylaś się.. gratuluję.. a teraz pora na dobranockę chyba nie?

Gość riot riot
BUAHHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHABUAHHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHABUAHHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHABUAHHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHABUAHHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHABUAHHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHABUAHHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHBUAHHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHABUAHHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

Gość bo to się ..
oczywiście że jesteś moja droga to ze się jebałas w dupe nie czyni Ciebie jeszcze nie dziewicę.. Kurwa uwielbiam takie pseudo dziewice co się bzykają w dupe i udają cnotki.. A tak swoją droga dlaczego nie chcesz żeby zbadał Cię dogłębnie w inna dziurę? Bo podejrzewam że oral juz był...

to nie prowo bo po prostu mam wontpliwości :(

oral to był jak się jeszcze nie znaliśmy ;)

no pomuszcie :(

Gość jagódka93
nie martw się :) mam tak samo i też jestem dziewicą i będę do ślubu!

Gość bo to się ..
Dziewictwo stan mężczyzny lub kobiety, przed podjęciem stosunków seksualnych. Podkreslam jakichkolwiek stosunków nawet anal. Myśle że rozwiałam watpliwości wiec teraz daj chłopakowi ta satysfakcję i rozłoż nogi.. czego sie boisz bólu czy jestes tak wierząca ze nei chcesz.. Jeśli boisz się bólu to gratuluje będzie bolało mnie niż jak wypiełac tyłek. Jęśli nie chcesz mu sie oddać bo jesteś wierząca to masz po problemie,trzeba bylo myślec zanim dałas mu dupy dosłownie.

Gość bo to się ..
tak samo ja moge uważać się za dziewcię bo nie czułam bólu ani nie plamiłam..

Gość Tatkoooo...
I ja chce cie w pupcie

Gość TeKet
sa dwa rodzaje dziewicta mentalna i fizyczna...Na pierwsze sama sobie odpowiedz bo to twoje sumienie. Jesli hodzi o dziewictwo fizyczne to blone mozna stracic wkladajac sobie tampona...Co do analu to nie rozumiem dziewczyn ktore daja dupy bo chca zachowac dziewictwo:)

Gość TeKet
po tekscie koffam wiadomo ze to dziecko albo jakis pusty EMO:D