Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaferianka

czy pomimo dwoch testow negatywnych mozna byc w ciazy??!!

Polecane posty

Gość kaferianka

prosze o odpowiedz

można ja tak miałam nawet z krwi dzień przed @ nie wyszedł a 2 tyg póżniej wszystko było jasne :)

Gość kaferianka
oba testy oddzielal tydzien, najdziwniejsze ze te piersi biola tak inaczej, no i sporo przed ewentualnym okresem, a wlasciwie tydzien po poprzednim, nigdy tak nie bylo. tylko te testy negatywne mnie doluja. stracilam dziecko rok temu i chcialabym..

Gość kaferianka
oprocz tego miewalam mdłości i czuje od rana ból w podbrzuszu a okresu kolejnego spodziewam sie 23/24/25 sierpnia. wiec to za wczesnie poza tym nigdy nie bolal mnie przed okresem tylko dopiero pierwszego dnia ale to tak ze lezalam w łóżku z bólu

Gość iinnkkaa
Hej! Mam ten sam dylemat. Okres spóźnia mi się już 6-ty dzień (zawsze wszystko chodziło dokładnie jak w zegarku) Zrobiłam test pierwszego dnia spodziewanej miesiączki i następnego dnia i oba wyszły negatywne. Mierzyłam temperaturę i jest podwyższona. Kurcze tak bardzo chciałabym już móc się cieszyć, bo z mężem od ponad roku się staramy o dzidzię i traciłam już nadzieję powoli. Zastanawiam się po jakim czasie zrobić kolejny test, żeby był wiarygodny. Objawy mam wszystkie jak przed okresem.

Gość iinnkkaa
Te objawy które opisujesz to ja tak mam już około tydzień a nawet do 10 dni przed okresem, więc może jednak to objawy zbliżającej się miesiączki? A w lipcu miałaś normalnie okres tak?

Gość kaferianka
moja ostatnia @trwala od 28 lipca do 2 sierpnia i 10 sierpnia zaczely bolec piersi wiec to wciaz za wczesnie na kolejny okres i dlatego mnie to dziwi. nigdy nie mialam takiej sytuacji. stresu zadnego nie mam. sama nie wiem co to

jak najbardziej u mnei dopiero 4 test pokazał ciążę :) a robione były średnio co 10 dni

Jesli test byl robiony po terminie miesiaczki to jest to moim zdaniem nieprawdopodobne zeby wyszedl negatyw jak jest ciaza a nawert jesli to rzadko sie to zdarza.

mnie test z krwi wyszedł dopiero 2 dni po terminie @ a zwykły apteczny wyszedł gdy byłam już prawie w 7 tyg ciąży

Gość kaferianka
Witaj kinderka a powiedz mi czy te testy robilas przed spodziewana @ czy tez po? Bo ja jak juz napisałam , spodziewam sie kolejnej @ dopiero po 23 sierpnia.

Gość kaferianka
hej dziewczyny dolegliwości sie utrzymuja co myślicie???