Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jawiiii

praca czy staż????

Polecane posty

Gość Jawiiii

Mam możliwość podjęcia pracy na stanowisku recepcjonistki w przychodni lekarskiej w Warszawie, pełen etat, świadczenia, zastanawiam się tylko czy nie lepiej byłoby najpierw pójść na staż, jak myslicie? Dodam że studiuje socjologię na UW.

Gość we333
starz to kal

Gość Olga Pączyk
idz na cały etat kobieto! Zarobisz więcej!

Gość jasne że praca
na stażu jesteś popychadłem - dostajesz śmieszne pieniądze a pracujesz w normalnym wymiarze godzin - a po stażu zazwyczaj zostajesz z niczym . Jak masz możliwość pracy to się nie zastanawiaj... U mnie staż to była strata czasu

Gość idź na cały etet do pracy
daruj sobie staż, serio-serio

Gość Jawiiii
No tak, ale może później w przyszłości po stażu może by mnie przyjeli na stałe w zawodzie. Później przy szukaniu pracy bez stażu nie będzie trudniej ze znalezieniem czegoś nowego?

Gość Jawiiii
w sumie to znam dziewczyny co im się udało pozostać, ale tak to zazwyczaj nie są przyjmowane...

Gość Jawiiii
w przychodni proponują 1500zł brutto, ale myślę, że wezmę to jako okres przejściowy...

Gość i bardzo dobrze robisz
idz do pracy, po stazu przewaznie nikogo nie przyjmuja,bo po co > ?skoro moga miec nowa stayztke za bezcen.

Gość Jawiiii
a ktoś z was był kiedyś na stażu? Co teraz robicie?

Gość Pani Władza
marzylaby mi sie taka posada. olej staż, to tylko wyjście awaryjne. niby jest fajnie bo nie jestes tak odpowiedzialna, ale piniądze są niewielkie i to nadal status bezrobotnego.

Gość karolaaaaaaaaaaaaaaaaajn
po stażu siedzimy w domu na utrzymaniu rodziców ,,,,,,,, Pracy nie ma ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a mamy po 20 pare lat:)

życie jest piękne;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; teraz trzeba znaleźć sobie jakiegoś gaha który bedzie na nas robił;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

rodzić dzieci i siedzieć w domciui żyć z opieki społecznej;;;;;;;;;;;;;;;

Ja na stażu dostawałam 450 zł, pracowałam po 8 godzin i pierwszy miesiąc latałam ludziom tylko po śniadania i przekładałam dokumenty na biurku. Na szczęscie potem mnie przenieśli i naprawdę zaczęłam się uczyć. Nie wiadomo w jakie miejsce ty trafisz, a z tą pracą całkiem nieźle. Też tak zaczynałam ;)

Gość Jawiiii
natka* a co teraz robisz? Już sie zdecydowałam, pójdę do tej pracy :) a później to i tak nie wiadomo co będzie człowiek robił.