Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewus1822

pomocy!!!

Polecane posty

Gość ewus1822

Biorę tabletki antykoncepcyjne i wzięłam ostatnią tabletkę i byl tydzien przerwy i zawsze w 4 dzien przerwy dostaje okres natomiast teraz dostalam w 5 dzien i trwal jeden dzien. Dodam, że często mi sie chce siku i zatrzymał mi się dosłownie okres. Podczas seksu z chłopakiem nigdy nie konczyl we mnie i przy stosowaniu tabletek często stosowalismy dodatkowo prezerwatywe. Czy to moze byc przeziebienie pęcherza?

Gość Latriszja
dzizas po co jeszcze gume?? odbieracie sobie przyjemnosc. To normalne czasem tak ejst ze sie przeklada, trwa dzien albo nie ma w ogole... odstaw te gumy7 i daj mu skonczyc , zobaczysz ze to przyjemne

Gość kati!!!
na pewno prędzej zapalenie pęcherza niz ciąza (!) chociaz dziwna jest ta akcja z 1-dniowym okresem... ale ja tam niewiem, lekarzem nie jestem :) dodam,ze sama niedawno przechodzilam zapalenie pecherza, i jest to jakas masakra! oprocz czestego biegania do toalety, do tego towarzyszy Ci bol nie do opisania przy oddawaniu moczu, bol brzucha, ogolnie zle samopoczucie itp... w razie zapalenia, tabletki ziolowe-woda min z cytryna-sok z czarnej porzeczki-wit C i powinno przejsc :)

Gość kati!!!
aaa i nawiazujac do zabiezpieczen...kurde mozesz byc spokojna.

Gość ewus1822
moze i macie racje i dzieki za podpowiedzi bo juz sie martwilismy ze moze byc ciaza i robilam test ale wyszedl negatywny takie schizy nas naszly