Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona zaniepokojona

Czy moge byc w ciazy???

Polecane posty

Od kilku dni spóźnia mi sie okres. Boje sie że moge być w ciąży. Ale... stosunek bez zabezpieczenia odbył sie 4 miesiące temu. Żadnych objawów wskazujących na ciążę nie miałam. Ale teraz mam troche powiększony brzuch a okresu nie ma! Miałam 4 okresy po tamtym zdarzeniu, jeden prawdopodobnie to mogło być krwawienie po escapelle którą wzięłam po stosunku, 2 w miare normalne lecz nieregularne i ten ostatni był krótki, trwał tylko 3 dni... Wszystko wskazuje na to że nie moge być w ciąży ale ja sie zadręczam... Czy to możliwe gdy: 1) stosunek ( mój pierwszy raz) odbył sie w 22 dniu cyklu więc teoretycznie dzień niepłodny. Dodam że ostatnie 5 cykli miałam regularne 28-29 dni. Stosunek był do końca, wytrysk we mnie. Straszna głupota:( 2) 40 godzin po stosunku escapelle. 7 dni po wystąpiło krwawienie( a może byl to wlasciwy okres? ) z typowymi bólam brzucha jak okres. 3) Kolejny okres po 24 dniach, a nastepny po 35. Trwały 4 dni, dość obfite, bardzo bolesne-jak zawsze. Następny po 27 dniach lecz trwal tylko 3 dni, bez typowych bólów brzucha! 4) Test ciążowy trzy tygodnie po stosunku- wynik negatywny. Czy możliwa jest ciąża??? Czy już popadam w paranoje...? :(

Popadasz w paranoję :) SPokojnie, nie raz już tak miałam, głowa do góry! A dla pewnośći zrób teraz test i będzie po krzyku!

No mam nadzieje że to tylko paranoja.... Ale taka panikara ze mnie. Poczekam jeszcze kilka dni i jeśli nie dostane okresu to zrobie ten test.

Ze mnie podobna... już kilka razy miałam takie sytuacje że wydawało mi się że jestem w ciąży, robiłam testy, były negatywne, ale ja myślałam sobie "e tam, pewnie jest za wcześnie, może zły test, to wcale nie oznacza że nie jestem w ciąży" i tak sobie tą ciążę wmawiałam jak głupia :P tak to już z niektórymi jest, że lubimy panikować, na szczęście w większości przypadków bez powodu :)

Też zawsze sobie coś wymyśle. A to że test źle zrobiłam ( bo robiłam pierwszy raz w życiu) i takie tam różne. A jeszcze jak poczytam na forach że można mieć w ciąży okres to już w ogóle wpadam w panike. Ale w sumie wszystkie fakty zaprzeczają temu że mogłabym być w ciązy. Chyba takiego pecha bym musiała mieć że szok! Po pierwsze prawdopodobnie dni niepłodne, po drugie negatywny wynik testu, po trzecie escapelle, po czwarte 4 okresy i po piąte nie miałam żadnych objawów ciąży które bym zauważyła. Tylko ten spóźniający się okres i nic nie wskazuje na toże ma przyjść, żadnych wcześniejszych objawów. I jeszcze ten powiększony brzuch :(

Gość yyyyyyyyyyy
ja kochałam sie z chlopakiem z prezerwatywa. i nie wiem czy sie spuscil. skad to moge wiedziec ?

Gość A tak jestes napewno

Gość kolynadar
pogrzeb w śmietniku i zajrzyj czy coś w niej jest ;p lol

Gość pl
czy mogłabys mi załatwic ten escapelle, zapłace;)

Gość pl
do yyyy zapytaj chłopaka

Gość nie znam sie
mozna byc w ciazy jesli chlopak ma palce w plynie erekcyjnym i wklada dziewczynie palce do pochwy ?

Escapelle przepisze Ci każdy lekarz, nie musi być ginekolog:) A ja nadal nie mam okresu...martwie sie :(

Nie potrzebuje już waszych głupich rad! Możecie mnie już pocałować w dupe!!! Dostałam okres i teraz mam was gdzies i to forum!!!!!!!!!!!!!!!!! I tak nigdy juz tu nie zajrze nawet jak bede miała jakis problem bo tu jest tak beznadziejnie że szok!!!!!!!