Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tere fere.

zwiazek z czarnym facetem...

Polecane posty

Gość tere fere.

czy ziazek z pół czarnym facetem z dziwnym nazwiskiem jest w tym kraju w ogole mozliwy? mam mieszane uczucia... obawiam sie ze moze nam byc ciezko... bylamoze ktoras w podobnym zwiazku?

Gość buhahahahaahhaahah
:D tu wszystkie sa w takich zwiazkach

Gość tere fere.
bardzo zabawne... pytam serio:)

Gość tutaj to sie dowiesz
ze czarny tylko do seksu w tajemnicy przed bialym mezem - jeleniem tu nie ma ludzi z prawdziwymi problemami, tylko zyjacych w swoich fantazjach ;)

pół czarnym? czyli mulatem? :O znam kilka takich par, jedną nawet z całym czarnym, czyli afro-amerykaninem :P wiadomo, że w mniejszych miejscowościach jest to ogólnie uznane za szokujące, w większych ludzie powoli się do tego przyzwyczajają i nie zwracają tak uwagi. Umie on mówić po polsku? Powinien chociaż trochę, żeby poradził sobie na mieście bez Ciebie.

Gość tere fere.
umie bo jest w poloiepolakiem:) ale widać po nim żekorzenie ma nie stąd... boje sie zaczepek i braku tolerncji...

Gość ja nie,,,,,,,,,,,,
UCIEKAJ Z TEGO KRAJU NIETOLERANCYJNEGO mało ludzi jest mądrych, co nie oceniaj kogoś po kolorze skóry

ja tam nic nie mam do takich zwiazkow ;) sama bym sie nie zwiazala z afro-amerykaninem, gdyz poprostu to nie moj typ. Jezeli jestescie ze soba szczesliwi to jak najbardziej i nie przejmujcie sie opinia innych ludzi bo to w koncu wasze zycie. ;)

Gość ja nie,,,,,,,,,,,,
NIENAWIDZE RASIZMU :)

no to świetnie, że umie po polsku, ja nie widzę przeszkód, a jak Twoja rodzina się na to zapatruje? bo dla mnie to by było dość ważne, a nie opinie ludzi, których nie znam.

Gość ksennnaaaa.....
pol-czarnym :O??? Czyli co, gora czarna, dol bialy :O???? Czy chodzi Ci o mulata???

Gość tere fere.
mulat... a rodinie jeszcze nie powiedziałam bo ma obawy.. popiierdilone jest czasem życie

Gość kjio
najwieksze ponizenie dla kobiety? Zrobienie laski czarnemu

Gość ja nie,,,,,,,,,,,,
A Potem Polak się dziwni, że go nietolerują w innych krajach :O

Gość ja nie,,,,,,,,,,,,
stereotypy

Gość tere fere.
hehe nie ma na nazwisko mol:P i nie mam nadwagi. fajna dupa jestem iniczego mi nie brakuje!

Gość xcdfdfvdf
odradzam!!!!!! Gdzie Twoja słowiańska duma narodowo-etniczna dziewczyno?

Gość tere fere.
z gosciem o słowiańskiej urodzie mi nie wszło.... zreszta sam jest w nielepszym związku... z ta że różnca że ona ni w ząb umie polski:P

Gość xcdfdfvdf
Nie rób z siebie pozbawionej tożsamości rasowo-narodowej socjalistycznej swołoczy! Niech ten człowiek szuka sobie murzynki/mulatki za żonę. Nie jest wcale gorszym człowiekiem bo jest innej rasy. Chodzi tu o to że przez całe pokolenia my Słowianie tworzyliśmy i broniliśmy europejskiej kultury przed poniżeniem i zniszczeniem ze strony np. Azjatyckich lub Bolszewickich hord ze wschodu. Dbaj o tożsamość narodu i żeby nie zrobić z Polski Afryki lub Azji lub...Australii.

Gość ja nie,,,,,,,,,,,,
Ale gadacie głupoty PATRIOCI SIĘ ZNALEŹLI :O

Gość tere fere.
to było prowo ale co po niektórzy pokazali kim sa naprawdę:) ja osobiście nic do nikogo nic mam ale sądzę po niektórych wypowiediach że nie ma sie czemu dziwić ze sa w tym kraju idioci pilnujący krzyża za wszelką cenę:P pozdrawiam

Gość Mops ops
spierdalać już!

Gość to ja Ci tak powiem
ja bylam kiedys z czarnych gosciem w usa, i nawet tam slyszalam teksty w stylu " jaka szkoda takiej bialej skory dla czarnego" z koleji czarni jak szedl ze mna pokazywali mu rozne znaki typu "ok" albo imitujace ruchy kopulacyjne.

Gość i bardzo dobrze robisz
sorry,ale mulat to chyba nie jest pol-czarny pol-bialy? jka mieszkacie w malej miejscowosci to ja bym sobie to darowala i przeniosla sie do miasta.

w miescie jest wiecej takich dziwolagow ,wiec rzadziej ktos by zwracal na niego./was uwage

Gość totaqlne bagno
Jeju jak to jest,ze facetowi facet sie podoba,a bialej murzyn.....KONIEC ŚWIATA! 😭 DZIWNY JEST TEEEEEEEEEEEEEN ŚWIAT!!!

Gość kjio
ciem w usa, i nawet tam slyszalam teksty w stylu " jaka szkoda takiej bialej skory dla czarnego" z koleji czarni jak szedl ze mna pokazywali mu rozne znaki typu "ok" albo imitujace ruchy kopulacyjne. Tez to widzialam. W Stanach, gdzie przeciez murzynow jest od groma i wszyscy sa przyzwyczajeni do widoku czarnej skory, takie zwiazki powinny byc codziennoscia, a jednak nie sa, ciekawe dlaczego?? Jak widzialam biala i czarnego, to byla to zazwyczaj bardzo gruba i malo atrakcyjna kobieta. Nie widzialam nigdy bialej, wyksztalconej Amerykanki z czarnym facetem. To samo we Francji, tylko Polki sie przed nimi rozkladaja, niech mi kurde ktos wyjasni ten fenomen:D

Gość co innego krzyz co innego murz
yn :D

a poogladajcie sobie filmy . w wieskzosci ,tak w 80% jak glowny bohater jest czarny to i czarna bohaterka ,czy tam czarna para ,rzadko kiedy jest bialo-czarno....