Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta anglia uyitkjgjgi

z jakich stron moge robic zakupy przez neta w Anglii??

Polecane posty

podajcie jakies linki chodzi mi o cos takiego jak allegro

a cos innego?

Gość jhgjgjhgjgjgjhgg
amazon.com wszystko zalezy od tego co chcesz kupic

Gość i bardzo dobrze robisz
jak ksiazki to amazon wszystko inne na ebay. ewentulanie ksoemtyki na feelunique.com

Gość scxn
asos.co.uk - super ciuchy. sprawdzona jakosc i jesli chcesz cos odac nie ma problemu- free return.polecam

Gość niekonczona sie lista
kosmetyki www.cheapsmells.co.uk www.activebeauty.co.uk www.fragrancedirect.co.uk www.supaperfume.co.uk polskie kosmetyki www.m-shop.eu zarcie dla zwierzat www.zooplus.co.uk ciuchy www.next.co.uk www.vestry.co.uk www.lipsy.co.uk www.oasis.co.uk www.houseoffraser.co.uk itp itd

Gość ale po co kupowac
kosmetyki na necie jak w sklepie sa po tyle samo a nie trzeba placic za przesylke ani na nie czekac? kosmetyki sa tanie w chemi-semie albo superdrug'u bo w bootsie troszke drozsze niz w tych pozostalych

Gość niekonczonca sie lista
1. nie wszystkie rzeczy sa w bootsie czy superdrugu, np seria kerastase nie jest ogolnodostepna 2. na necie kosmetyki sa duzo tansze, perfumy mozna kupic 10-15 funtow taniej, tak samo serie kerastase, a przesylka czesto jest za darmo lub za pol darmo (cheapsmells 95 pensow za sztuke) moze sa osoby dla ktorych 15 funtow to nie oszczednosc ale ja nie lubie wydawac pieniedzy jesli nie musze dlatego kupuje przez internet

Gość klisze
Wiesz co teraz też będzie możliwość robienia zakupów przez facebooka na specjalnej platformie kupuje.to . wtedy dokładnie widzisz od kogo kupujesz i nie musisz się dodatkowo rejestrować jeśli już masz konto na FB. ciekawa rzecz.

Gość dokladnie jak powyzej
nie wszystkie kosmetyki kupie w bootsie czy superdrugu. Sporo dobrych okazji jest na Ebay - mozna tam dostac w niezlej cenie kosmetyki Dermalogica, Babor, Decleor i sporo organicznych jak np. Weleda, Burt's Bees, Neal's Yard ( te organiczne rowniez sa w bootsie, przewaznie na ich stronie internetowej). A feelunique.com to tez dobra strona, duzo profesjonalnych kosmetykow do wlosow,dobrych kremow, perfum i przesylka gratis a ceny konkurencyjne bo firma miesci sie na Jersey. Wysylaja nardzo szybko

Gość dokladnie jak powyzej
na amazonie mozna kupic wlasciwie wszystko - od ksiazek, ubran, butow (szczegolnie dobre okazje na doskonalej jakosci dzieciece buty-np. kickersy,itp. za 15 funtow), poprzez sprzet AGD, filtry Brita, kosmetyki (mozan znalezc ciekawe serie-np. z Morza Martwego czy recznie robione produkty),produkty spozywcze (ja zamawiam tam moja ulubiona wode san pellegrino bo jest tansza niz w sklepie i mam gratis dostawe do domu.