Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WiemCzegoInniNieWiedzą

Jest Prostytutką!!!

Polecane posty

tak zazdroszczę jej że jest prostytutką wiesz, sorry ale tak nisko jeszcze nie upadłam. Wystarczy na nią spojrzeć, a wniosek sam się nasuwa. Najgorsze w tym jest, jej zakłamanie, laska co dziennie ma nowe drogie ciuchy, które na pewno nie kupiła by gdyby uczciwie zarabiała, poza tym kto porządny ubrał by się tak jak ona na tym zdjęciu? Znam ją i wiem jaka jest fałszywa, a do tego ma wygórowane mniemanie o sobie.

nie przejmuj sie teraz jest pełno galerianek, studentek-prostytutek generalnie ku****two sie szerzy, niedługo będzie u nas jak w Rosji, maxymalnie duża ilość zarażonych wirusem HIV bo jak się puszczaja to o tym nie myslą.

tylko nie rozumiem jednego, co faceci widzą w nich? o czym z taką można porozmawiać?

przeciez one nie sa do rozmowy!!! one nie maja mózgu!!!! gdyby miały to by się szanowały i nie były tym kim sa

Gość autorko poka fote

Gość autorko poka fote
do autorki przyszedł klient i właśnie mu obciąga

Gość ale baby są wredne
ja bym Cię na jej miejscu podała do sądu za założenie takiego tematu, zajmij się swoim życiem a nie wpiepszaj się w cudze. Jeśli chodzi o zdrady facetów to wolałabym żeby mój facet zdradził mnie z prostytutką niż wdał się w romans z żonatą i dzieciatą koleżanką z pracy, która uchodzi w swoim otoczeniu za przykładną żonę i matkę a w rzeczywistości dorabia mężowi rogi:(

Gość karyuio7
ruska kurwa,jak każda ruska.może będziesz mial fart i hiva dostanie

Gość szamanka4954397
ty glupia dupo haha zaloze sie ze ta typiara odbila sie faceta i tak sie mścisz hahhaah ŻAŁOSNE, doprawdy....

Gość nie wiem czemu zawsze jest
ten glupi argument - ze zarabia nieuczciwie... Jak prostytutka zarabia nieuczciwie? dostaje przeciez kase za WYKONANA PRACE, to nie jest przyjemnosc seksic sie z tlustymi i smierdzoacymi 40 paro latkami, poza tym ryzykuje choroby weneryczne, izolacje przez spoleczenstwo, obniza szanse na jakikolwiek pozniejszy udany zwiazek o ile nie zatai bylej pracy, naraza sie na pobicia i obelgi.... To nie sa pieniadze za darmo. Swoja droga jestem za tym zeby wreszcie w Polsce prostytucje zalegalizowac. Wiadomo ze zawsze byla jest i bedzie wiec po co to "ukrywac". A ty autorko o cos taka zazdrosna ze tu sie wyzywasz? O swojego faceta co na nia leci czy o to ze Cie nie stac na takie ciuchy? Nie wiem czy wiesz, ale jezeli ona zobaczy ten post to moze Cie pozwac za zniewage i oczernianie wiec rusz czasem swoje szare komorki....

Gość boszz
prostytucja jest legalna w Polsce - nielegalne jest czerpanie korzyści z cudzej prostytucji pozdro

Gość art123
wy wszyscy macie zjechane , prostytutka to nic co nalezy bronic i chronic, zadna sie nie przechwala kim jest i wy tez nie róbcie za wyrozumiałych. zal takie kurvy bo ma zycie ospermione ale nie róbcie tu za adwokata diabła, bo szmaty wybrały taki los z biedy albo z lenistwa i ten fakt nie jest elementem łagodzacym. jakis facet musi wsadzic i zwalic z krzyża a taka panna musi wystawic i skasować za swoją dobroczynnosc. mnie chuuj do tego ale to jest syf

jak autorka zazdrosna, to też może z takich okazji zarobkowych skorzystać. np w Niemczech jako prostytutka może legalnie zarobić 1500 - 3000 w tydzień. W razie zainteresowania zapraszam do skorzystania z linku w stopce.

Gość Lols
Ja mysle ze ta dziewczyna zaszla ci za skore i sie odegrac chcesz. I w tym momecie pisze do niej ze udostepniasz jej zdjecia i chlopie i bulisz. Nikt w internecie nie jest anonimowy

Gość Lols
Szczescie masz ze profil delate.

Gość Prinzesska27
Germanjob hehe Vermittler sie znalazl... Musze od poczatku topik przeleciec...

Gość Prinzesska27
K....stwem jest wklejanie czyjegokokwiek nk profilu w takim kontekscie. A jesli jest prostytutka to niech sobie Bedzie...