Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała111

Co Jeść żeby przytyć?

Polecane posty

Gość Mała111

Cześć Wam ;) Mam problem, jestem bardzo szczupłą osobą przez co bardzo młodo wyglądam. Jak radzicie, co jeść zeby przytyć ?? Nie chodzi mi o jakiś tam brzuch odrazu ale zeby moje ręce, nogi były trochę pulchniejsze. Bo jak to mi ludzie mowią.. sama skóra i kości. Mam ok. 168 cm wzrostu przy czym waze 48-49kg. Chcę dojść tak mniejwiecej do 55 ;) Proszę was o rady. Co robić zeby przytyć? Co jest najlepiej jeść ? Proszę o rady. Bo załamana jestem juz... nic nie pomaga...

Gość chudy i wysoki
mam identyczny problem wzrost 179 i 66 kg też tu poczekam na odpowiedzi. Próbowałem jeść ale wszystko mi w brzuch idzie :)

Gość alanqwerty
Jest dostępna taka ksiazka nie pamietam strony ale wpisz sobie w google np "jak przytyc ebook" i powinnaś znaleść. Kupił ją moj kolega ktory zawsze byl masakrycznie chudy teraz jest duzo lepiej z nim. Jak mówił to chyba w pół roku nabrał prawie 10kg. A że w brzuch ci idzie chudy i wysoki to prawdopodobnie nie trzeba być ekspertem że jesz niewłaściwe rzeczy ale to już twoja sprawa czy chcesz się zmienić czy też pozostać taki sam i dalej jeść to samo. Powodzenia