Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoinformowanaa

Jak to wygląda?

Polecane posty

Gość niedoinformowanaa

Hej! Chciałam sie zapytać jak wygląda krwawienie/okres w ciąży? Czy występuje wtedy typowy ból brzucha, objawy pms?

Wydaje mi się, że jakiekolwiek krwawienie w czasie ciąży jest objawem bardzo niepokojącym, bo może świadczyć min o poronieniu. Czasem jest jednak czymś normalnym, ale mimo wszystko najlepiej niezwlocznie udać się do lekarza.

krwawienie w ciąży nie jest dobre,więc w przypadku pokazania się krwi najlepiej się z lekarzem spotkac. aczkolwiek słyszałam że czasem pojawia się takie krwawienie niby okres. podobno też jak zarodek się zagnieżdża to pojawia się plamienie. ja nie miałam ani śladu krwi odkąd jestem w ciąży.

Gość niedoinformowanaa
Też tak zawsze myślałam że jakiekolwiek krwawienie w ciąży jest niebezpieczne ale naczytałam sie że można mieć okres w ciązy i troche schizuje... Dzięki za odpowiedzi :)

Gość niedoinformowanaa
Ale chodzi mi o to czy w ciąży możliwy jest 4-dniowy okres z bólami brzucha??

Gość niedoinformowanaa
Widze że na ty forum to tylko banda idiotek siedzi! Ludzie jesteście żałośni! Jak ktoś zadaje normalne pytanie to odpowiedzi brak a jakieś bzdury po sto razy to samo to piszecie!!!! Idzcie sie leczyć bo z waszymi głowami to chyba coś nie tak jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pojebani hahahahaha