Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katia2000000l

dlaczego zawsze otaczają mnie zawistne koleżanki?

Polecane posty

Gość katia2000000l

chyba jeszcze nie poznałam żadnej która byłaby mi życzliwa w 100 % . np ostatnio byłam z koleżanką na wakacjach to jak ktoś mi powiedział komplement ,a nie jej to już miała kwaśną minę. albo jak podrywał mnie facet ,który jej zdaniem był przystojny bo podszedł do mnie i prosił mnie o nr tel to też od razu była zazdrosna. I nie tylko ona taka jest. Przeważnie jak koleżanki słyszą ,że ktoś mi mówi komplementy to się jakoś z tego ,,nie cieszą"albo raz w klubie już w POlsce mnie wybrali do takiego show jakby to jedna się pytała ,, jak to sie stało ,że mnie wybrali". Jak tanczyli raz ze mną ,a nie z taką jedną koleżanką bo umalowała się jak pajac to na nastepny dzien dziwnym zbiegiem okoliczności zaczęła mi robić przysrywki odnośnie wyglądu. Dlaczego tak musi być? zauważyłam ,że komplementują mnie zwykle albo faceci ,albo ludzie powyżej 30-stki albo starsi ,a moje ,,koleżanki " to rzadko nawet jak się każdy facet za mna ogląda.. Czemu tyle dziewczyn jest zawistnych?I to ładnych bo przeważnie mam ładne koleżanki

Gość blondi87w
tez mam takie wrażenie... faceci potrafią się kumplować a laski sie kłócą i sieją zawiść... szukam normalnych kolezanek ale ciezko jest o taka osobe!

Gość katia2000000l
ale one też są ładne. naprawdę. i mają facetów. więc nie rozumiem tego . czy cała uwaga się musi skupiać zawsze na nich a nie na kimś innym? one by chciały żeby tylko one błyszczały i zwracały uwagę bo inaczej zaczynają się przysrywki

Gość wnioskuje....
bo taki jest teraz swiat...panuje tylko zazdrosc, zawisc i zemsta......

Gość katia2000000l
nawet raz jedna poprosiła jednego gościa ,żeby mi robił przytyki różne ,o czym się później dowiedziałam.nie wiem jak tak można? czasem nie mam z kim wyjść tylko z facetem wyjeżdzam gdzieś bo nie lubię się umawiać z fałszywymi ludźmi

Gość estan
kiepskie masz koleżanki

Gość blondi87w
ale skad ma wziąć inne?

Gość pogadanka 83
Cześć a ile masz lat i skąd jesteś ?

Gość gość
Brzydule sie k*****.Kobiety zazdroszcza innej kobiecie wszystkiego zreszta tak jak faceci. sa gorsi od bab. Kobieta nawet kupi pijakowi wode zeby ten zwyzywal inna.

Gość gość
bo jesteś pustakiem i otaczasz się pustakami

Gość gość
Dokladnie takie są kobiety, nieraz się przejechalam na ,,kolezankach". Juz chyba nie znajdę niezawistnej i życzliwej, dobrej kolezanki, nie w tym świecie :(

Gość gość
Znajdź sobie ładniejsza od siebie zamiast wybierać brzydkie i błyszczeć na ich tle taka od razu cię ustawi do pionu i skończą się twoje gorzkie żale.

Gość Gosc
Dnia 10.10.2018 o 02:49, Gość gość napisał:

Dokladnie takie są kobiety, nieraz się przejechalam na ,,kolezankach". Juz chyba nie znajdę niezawistnej i życzliwej, dobrej kolezanki, nie w tym świecie 😞

Dokładnie, ja tak samo 😞