Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darek54321

Obrazy które bolą ...

Polecane posty

Gość Darek54321

Jak poradzić z tym że widzę ciągle obrazy mojej kobiety która zdradzała mnie ?? ( byłej ) wiem że zachowała się jak szmata ale ciągle mam ja w głowie z tymi kolesiami co mnie zdradzała ... to mi nie pozwala w pełni wstać na nogi ...

Gość Darek54321
?

Gość Darek54321
wiem też sobie to powtarzam ale dusi mnie to w sercu że oddałem się jej całkowicie kochałem byłem na dobre i na złe ... ona jednak była ze mną gdy było dobrze ( były pieniądze i było ,, fajnie" ) a gdy były problemy z pracą byłem rezerwowym ... zdradzała mnie ... i boli to jebitnie mnie że tak się poświęciłem ... na darmo

Gość agusiawrozu
Autorze, powiem Tobie, abyś nie rozmyślał tyle o tym, co było, gdyz w ten oto sposób życie przecieka Ci pomiędzy palcami i możesz sam siebie pozbawić szansy na nową miłość; tym razem już prawdziwą. Powiem Tobie, że ona pewnie nigdy Ciebie nie kochała. A czy ona nie miała swoich własnych pieniędzy, że Twoje były jej niezbędne?

Gość Ot i cooo
a czy ty ja naprawdę kochałes Darku? skoro nazywasz ja szmatą i jeszcze jakoś tak.._? wiesz, myślę że dobrze ci tak! obyś pamiętal o niej do końca życia, skoro nie umiałeś jej pokochac, ale chciałeś tylko ...no wiesz...:P..(brac)a co takiego poswieciles ze cie az zdradzala??:P no! ..ale imię masz niczego sobie:) Pozdrowka!

Gość faceci nie płaczą:P
nie ta,będzie inna,może lepsza:D

Gość Darek54321
Ot i cooo a czy ty ja naprawdę kochałes Darku? skoro nazywasz ja szmatą i jeszcze jakoś tak.._? wiesz, myślę że dobrze ci tak! obyś pamiętal o niej do końca życia, skoro nie umiałeś jej pokochac, ale chciałeś tylko ...no wiesz... ..(brac)a co takiego poswieciles ze cie az zdradzala?? no! ..ale imię masz niczego sobie Pozdrowka Kochałem byłem z nią szczęśliwy do czasu gdy dowiedziałem się co ona naprawde wyrabiała... ja jej nie kochałem ? puknij się w główkę drogi autorze/autorko ... a chyba że też tak postępujesz to co innego...

Gość twardy bądż,a nie miękki :P

Gość Ot i cooo
sam sie puknij!kobiety nie zdradzają bezpodstawnie.widocznie czegos jej zabrakło...przemysl to, bo kazda inna da noge..:D( lub nawet i nogi nie da):D:D bedactwo