Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aretha franklin.

czy podjać ta prace jak myslicie??

Polecane posty

praca od 8-18 czy do 16 w sobote chyba od 10-14 na reke 1200zł praca w biurze, sekretarka, zapraszałabym na rozmowy o prace osoby które wysyłały cv. dodam ze moje wyzysze wykształcenie nie ma sie nijak do tej pracy..ale nie ma pracy w moim zawodzie wiec szukam w te strone. co myslicie to sa jakies grosze..ale od czegoś trzeba zacząć

Gość dthgyuk
a co to za firma? rekrutują ludzi? moze po pewnym czasie sama se cos wygrzebiesz od nich , jak bym nie miała innej to tą bym wzieła w sumie nie mecząca :P

Gość agusiawrozu
Powiem Tobie, że lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu. Jesli masz możlwiość, weż tę pracę, a stale przecież możesz szukać innej, która Tobie będzie bardziej odpowiadała. A zawsze to 1200zł w domowym budżecie więcej. Powodzenia:) PS JAkie masz wykształcenie?

zawsze od czegoś mozna zaczać nawet jakby był to wyzysk nie mam prawka..chciałam sobie wyrobic zapisac sie na angielski i w przyszłosci isc na przedstawiciela medycznego albo na CRA a nie chce isc na hale z tytułem mgr i skonczonym uniwersytetm medycznym czy stac na promocjach czy jako kelnerka bo wiecie jak sobie wyliczyłam to miesiecznie wychodzi ponad 200h...czyli jakies 5,50 na godzine

Gość wierzaca, doswiadczajaca
aretka.,masz medyczne? co skonczylas? myslalam ze po medyku kazdy ma prace na bank ps ja bym wziela te prace a w miedzyczasie wysylala cv do innych firm, jestes moze zlubelskiego?

Gość tissuess
Do: Wynagrodzenie minimalne wynosi 1317 zł !!! Brutto !!!!! A na rękę około 984 zł!!! Więc jeśli 1200 na rękę to około 1500 brutto.

"myslalam ze po medyku kazdy ma prace na bank" wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma... bierz tę pracę i szukaj czegoś lepszego - 1200 zł.. ja pierdziele, co za wyzysk

skonczyłam analityke medyczna i pracy nie ma wcale w zawodzie szukałam w wielu miejscach ..cv ciagle wysylam jak cso sie znajdzie w zawodzie w styczniu otwieraja szpital nowy zamierzam tam sie zaczepic;) zobaczymy co z tego wyjdzie...póki co to nie zamierzam czekac na boskie zmiłowanie bo na koncie mam -30 zł

Gość wierzaca, doswiadczajaca
do komiczne- co w tym zabawnego? obracalam sie kiedys jeszcze za czasaow studenckich ze studentami medyka i tak mi nawciskali. nie jestem wszechwiedzaca

Gość rocznik1986....
aretha- lepeij szukaj pracy zagranica..........

mój angielki jest chujowy jakbym miała dobry angielski to bym startowała na CRA do firm farmaceutycznych do warszawy do badan klinicznych a tam rekrutacja jest w jezyku angielskim

Gość rocznik1986....
a to szkoda ,bo wiem ze na takie keirunki zagranica (UK) jest zapotrzebowanie...... wg mnie powinnas zainwestowac w jezyk w takim razie i bierz ta prace- lepszy rydz niz nic!

"do komiczne- co w tym zabawnego?" a gdzie ja napisałem, że to zabawne? "obracalam sie kiedys jeszcze za czasaow studenckich ze studentami medyka i tak mi nawciskali." ja tam nie wnikam, kto Cię obracał :P i co Ci wciskali studenci :P " nie jestem wszechwiedzaca" to już zauważyłem :P