Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyaaaooo

21 lat i maly biust

Polecane posty

Gość yyyaaaooo

mam z tego powodu wiele kompleksow, ma ktos podobnie jak sobie z tym radzicie? Pozdrawiam

Gość yyyaaaooo
za to jestem wysokoskanalizowana i lubie ten sport

Gość maly biust
tez mam mały biust mam 18 lat... wyglada to tragicznie :( noszę staniki z push-upem

Gość koloseum
jak masz cipkę to nie przejmuj się ... najwzażniejsze mieć dziurę! cycki nie ważne są POwaga

Gość yyyaaaooo
tak jasne ale pocieszenie, w sumie nie sa najwazniejsze bo to tylko doprawa do calej urody no ale coz zrobic taka uroda, dodam ze jestem szczupla waze 45 kg wzrost 162

Gość o nic sie juz nie martw
niedowage ma i zdziwiona kurwa , ze cycki male

Gość rocznik1986....
prtzytyj z 10kilo /

Gość yyyaaaooo
a jak przytyje to znajdzię się tu chętny na mnie?

mam ten sam problem .. buiustu praktycznie nic .. najmniejszy stanik z push up ... :/ zalamka mam 18 lat .. i jedyn co sie zastanawiam to jak pojde z chlopakiem do lozka sciagnie stanik a tu co niespodzinka nie ma nic ;/ nie mowie ze cycki sa najwazniejsze ale jednak co chlopak ma macac :( bo u mnie nie ma co no chyba ze poduszki

Gość yyyaaaooooo
po pierwsze nie podszywac sie prosze, a po drugie jem ale to nic nie daje taka moja uroda z reszta mam to chyba po tacie bo tez jest szczuply

Gość yyyaaaooooo
no fajnie, ale wiesz nie kazdy taki :( a szkoda bo powinien sie liczyc caloksztalt

Ja sobie poradziłam zmieniając stanik na dobrze dobrany. Od jakiegoś czasu nie mam ani jednego push upa, a nawet mam miękkie staniki, w których biust wygląda tak jak kiedyś w push upie. W zwykłym lekko usztywnianym wyglądam o wiele lepiej. Push up 75B zamieniłam na rozmiar...65D :) W biuście mam tylko 83-84 cm :) Biust od tego nie rośnie (chyba że przez lata go masakrowałyście push upami i za luźnymi obwodami - wtedy gdy ponosisz dobry stanik, biust wraca spod pach na swoje miejsce) ale w staniku wygląda o wiele lepiej. Zainteresowane zapraszam tu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4542179

Gość ja mam 20 lat
i też nie mam biustu. Fakt, mam 15 kg niedowagi, ale jem ciagle a tłuszczu i tak nie przybywa ;/