Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krav Magga

Każda szanująca się dziewczyna powinna nosić ubrania podkreślające fugurę

Polecane posty

Gość Krav Magga

Czyli obcisłe ale i wygodne ciuszki jak np szorty, t-shirty ale bez głębokich dekoltów bardzo przylegające do ciała i podkreślające piersi oraz przede wszystkim płaski brzuch i talię ;-) Nie jest to plastikowy styl i myślę, że nawet GRUBE przyznają mi rację :-) Tylko dlaczego tak mało dziewczyn tak się nosi ? :-(

Gość Krav Magga
Kant Dupy - mam nadzieję, że to prowo bo nie wyobrażam sobie GRUBEJ i obcisłych ciuszków - toż to obrzydliwe i niesmaczne :-o GRUBE nie mają prawa nosić takich ubrań bo jak to wygląda ? GRUBE maja ubrania ciążowe i niech tak pozostanie;-)

Gość buszomeani
tak? a moi koledzy mowia zawsze, ze dziewczeta szanujace siebie nie powinny zanadto epatowac swa figura, biustem itd, i ze lepiej jak nosza ubrania luzne, a nie przylegajace do ciala... i badz tu madry... to ja juz nie wiem teraz w ogole co ubrac :(:(:( co kupic :(:(:( dodam, ze mam 165cm wzrostu, a waze 49kg. wiec nie jestem gruba, ani chuda....

Gość Fajniutka Kasienka 17 lat
Ale to normalne ;-) Kazda fajna dziewczyna nosi ubrania podkreslajace figure. dlaczego tak malo ? bo coraz mniej nas ma fajne figury i nawet nastolatki sa juz tluste :-p

Gość buszomeani
Kasienka, tzn. ze nie mam zmieniac tych ubran jednak? bo nie ukrywam, ze odzyskalam tutaj nadzieje na to, ze ubieram sie wlasciwie, ale w takim razie skad opinie wsrod moich kolegow na temat mody takie a nie inne? faktem jest, ze mamy tez puchatsze kolezanki, moze oni je maja na mysli. jak sadzisz? :(

Gość cale szczescie ja sie szanuje
bez mowienia mi przez obce osoby na czym moj szacunek do mnie samej ma polegac.

Gość mam super fryzurę
ja nosze wyłącznie obcisłe ciuchy :classic_cool: obcisłe, przylegające do ciała sukienki, dżinsy, T-shirty, sweterki itd. do tego obowiązkowo buty na obcasie wyższym niż 6cm mam dwie spódniczki, które nie są przyległe do ciała, ale chodzę w nich tylko na plażę. :classic_cool: