Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenka jestem

Czy zgodzic się na sex oralny. Partner nalega

Polecane posty

''eśli dla kobiety sex jest tylko mniej lub bardziej przykrym obowiązkiem, na który trzeba komiczne- dla mnie sex nie jest obowiązkiem bo lubię to robić. mąż najpierw mnie pieści (oralnie też) a gdy jestem już gotowa-mam orgazm to wtedy jest normalny stosunek'' I tak wygląda to za każdym razem? Toż to rutyna, a gdzie na stojaka, od tyłu, nożyce, na jeżdzca itd. :O

Riczart Alpert- ja tez bym nie chciała faceta, który by chciał sie kochac tylko w 1 lub 2 pozycjach. Ani takiego co by sie kochał raz w miesiącu. Ale zbyt częsty sex może znudzić- najlepiej to tak 2 lub 3 razy w tygodniu. Mi tyle wystarczy.

Zawsze jak mnie pieści to mam orgazm. Ale czasami są takie dni, że nie mam ochoty na sex" czyli sex pod twoje dyktando:) i na twoich warunkach ;)

facet godzi się na wszystko, bo się boi podpaść młodej żonce... a ona chciała mieć faceta podporządkowanego dlatego wzięła starszego o 14 lat

Nudzić?? Przecież to się nie może nudzić, to najlepsze co jest. I co gdybyś miała takie dni. A Twój maż chciałby uprawiaś seksu, to co odmawiałabyś mu przez np.tydzień, bo miałabyś te dni??

A w dodatku jesteś egoistką, bo chcesz żeby on robił tobie tzw. minetke ale Ty nie chcesz jemmu zrobić. A co gdyby tak zapytał, poprosił, powiedział, że chciałby coś nowego. Co byś mu powiedziała?? Że nie?

A dokładniej gdy pisałam 'takie dni", że mi się nie chce to zazwyczaj przed miesiaczką" a to dziwne :) to najlepszy czas na sex dla kobiet mają niesamowite ciągoty wtedy ;)

to wtedy nie ma normalnego stosunku tylko zaspokajam go ręcznie" tak to może sam sobie zrobić :P a i podejrzewam że robi :P

pisałam wyżej, że proponowałam to się nie zgodził. A gdyby sam mi to zaproponował, to nie wiem...Nigdy mi o tym nie mówił a dopóki nie powie ja się na ten temat nie odezwę.

jak nie mieszkaliśmy razem to wiem, że sam sobie robił bo nawet mi to mówił. A teraz nie wiem- nie "przyłapałam" go na tym

pisałam wyżej, że proponowałam to się nie zgodził." bo proponowałaś tak że nic nie proponowałaś na marginesie o takich rzeczach się nie dyskutuje lecz zabiera do rzeczy ... sięgnij mu w rozporek , weź do buzi i nie pytaj .... nie martw sie nie odepchnie cię :P pewnie na początku bedziesz nieudolna w tym temacie bedziesz całowała i mlaskała :P ale kiedyś musi być ten 1 raz :P

Regres- a jak odepchnie lub powie,że nie sprawia mu to przyjemności? wesz co ? mnie to sie zdaje że problem masz ty po prostu boisz sie że ci to nie wyjdzie że nie będziesz potrafiła :P wejdz na jakaś stronkę xxx podpatrz troche i działaj ... nie martw sie , nie odepchnie cię nie ma facetów którzy tego nie lubią :D tylko go nie szarp za bardzo i otwieraj szeroko usta :P

" ja tez nie lubię rutyny w sexie i eksperymenty" tzn? że mu strzepiesz konia lewą zamiast prawą ręką? sorry laska (nie wiem czemu nie nazwałaś się nekromantka) ale jeśli nie robisz loda, co jest teraz normą, to o jakich Ty eksperymentach mówisz?

Ale to zależy od człowieka- bo mam znajomą dla której jest to niewyobrażalne aby facet ją tam lizał. Ona zaakceptuje wszystko, jest bardzo otwarta na sex, tylko nie minetkę. A ja to uwielbiam.