Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaałamałam się

Moja kuzynka przespała się z moim facetem!!!

Polecane posty

Gość zaaałamałam się
serce swoje rozum swoje

Gość xp xp xp windows
u ciebie serce i rozum myslą i czują to samo. niestety. zobaczyłas co myslimy i jakie wyciągnełas z tego wnioski?

jesli moge to zapytam po ile macie lat oraz to ile czasu jestesci razem?

Gość zaaałamałam się
sama już nie wiem:O ja mam 22 lata,kuzynka 23 a on prawie 30

Gość zaaałamałam się
razem prawie 2 lata

Gość xp xp xp windows
to ja ci powiem - nie powinnas z nim byc. ale widze po tobie że juz podjęłas decyzje i to całkowicie odmienną.

Gość zaaałamałam się
ok.rozmówiłam się z nim,ciągle płacze mi przez tel i chce przyjechać

Gość niech placze a ty twarda badz

Gość zaaałamałam się
tęsknię za nim a jej nienawidzę.

też miałam takiego faceta, zawsez go podejrzewałam , ze coś kręci na boku, ale nigdy nie miałam pewnosci, raz się miarak przebrała i go wreszczeci po 4 latach rzuciłam. ost dowiedziałam się ze tą nową zdradzą, z resztą tak jak i mnie, więc nie licz na to że u Ciebie będzie inaczej i facet się z mieni, przeżyjesz@@!!!!! choć cieżko jest ,a le potem odetchniesz jak sie dowiesz że nastepną tez a jajo robi

ja cie nie rozumiem dlaczego kuzynki nienawidzisz a chlopakowi wybaczasz, on jest tak samo winny jak ona, z nia to robil, myslisz, ze jakby Cie kochal to by ruchal laski wokolo... ja nie rozumiem cie, moja kolezanka tez tak miaa, wybaczyla facetowi zdrade a on ja z powrotem zdradzil z jeszcze inna... skoro twoj facet taki jest to zapewne niedlugo moze znowu cie z kims zdradzic

Gość lalazmaja2
to nie ma sensu. odejdz od niego i nie marnuj sobie zycia. dla wlasnego dobra nie badz z nim. a uczucie... wiem ze teraz na nic sie nie zdadza slowa ale czas leczy rany. bez niego bedziesz szczesliwsza. przestaniesz kochac... zaufaj mi i innym. odejdz dla wlasnego dobra.

Gość zaaałamałam się
ktoś był w takiej sytuacji?powedziec jej rodzicom kogo wychowali?:O

Gość zaaałamałam się
już mówiłam to nie prowokacja. ale nie zamierzam nikogo do tego przekonywac,ze to nie prowokacja

nie mów, ja tak zrobiłam, bo tamat laska miała ojca palanta, i on nawet nie chciał żeby ten "mój" coż z jego córką krecił, ja głupia zadzwoniłam do niego, jaka ja głupia byłam, facet się cieszyłz ztego, a poatem jeszcz tylko mi dogryzał na mieście i to przy moich rodzicach że jego córka chodzi z... tak chamsko ze niby do keogi mówi coś ale żebyśmy my słyszeli, palant ojciec żółte papiery ma, a ja nie wiem po co , idiotka dzowniłam do noego, no ale życie uczy

Gość zaaałamałam się
nie mówić? wiem ze daliby jej wtedy popalic

wiec skoro to nie jest marna prowokacja to tym bardziej ci wspolczuje twojej glupoty dziewczyno. Twoj chlopak dymał twoja kuzynke i byl z nia na weselu a ty jeszce sie zastanawiasz czy do niego nie wrocic:D zalosna jestes:O

Gość zaaałamałam się
koniec koncow zwyzwal ja od szmat,kurew i dziwek

Kafe kosiara, to nie musi byc prowo, ja wiem z wlasnego doswiadczenia, moja kolezanka tez byla taka glupia, ze za kazdym razem jak jej facet ją zdradzal to ona zwalała wine tylko na te dziewczyny, wyzywala je od dziwek i szmat a nie rozumiala ze to tez wina jej chlopaka, bo wystarczylo ze on powiedzial 'sorry przepraszam nie chcialem' i juz mu wybaczała. To zalosne, ale jak dziewczyna jest zakochana to nie mysli racjonalnie i wszystko wybaczy swojemu facetowi. Ja znam gorsze przypadki. Ta moja kolezanka, ktora chlopak zdradzil to w ogole wybaczala swojemu chlopakowi wszystko, on ją samą wyzywal od szmat, mowil jej okropne rzeczy, ze jest za gruba ze ma sie odchudzac ze ma male cycki, ze jest beznadziejna w lozku, ze inne dziewczyny z ktorymi ją zdradzal to lepiej sie caluja i w ogole sa lepsze, a ta glupoia ryczala a potem wszystko mu wybaczala... a on sobie z niej robil marionetke i wiedzial ze moze zrobic cokolwiek bo ona i tak mu wszystko wybaczy, on ją wyzywal od ciot itp w koncu stracil do niej caly szacunek, w pewnym momencie ta kolezanka przestala byc jego dziewczyna tylko 'dziewczynka na posylki' on do niej dzwonil zeby przyszla przeruchal ja a potem powiedzial jej ze byla tylko jego pocieszycielka... Ja autorki tez nie rozumiem, do kuzynki to masz pretensje, a naprawde nie rozumiesz ze twoj chlopak jest tak samo winny jak ona? Zeby raz cie z nia zdradzil to pol biedy, ale jak on to robil regularnie to co? Uwazasz, ze to normalne tak? Kuzynka to szmata a twoj chlopak jest swiety i nic nie szkodzi ze z nia to robil... on sie zachowal jeszcze gorzej bo mial dziewczyne a ja zdradzal, ta twoja kuzynka przynajmniej nikogo nie zdradzala...

Gość zaałamałam się
wiem,że on też jest winny. Teraz na prawdę stara się,dba o mnie,mówi,że chce abym została jego żoną:O

a w jaki sposob wytlumaczyl Ci dlaczego tyle czasu robil to z Twoja kuzynka? Nie boisz sie ze skoro tak bylo, to jasne ze teraz od razu Cie nie zdradzi bo musi Cie udobruchac, zebys mu wybaczyla ale nie boisz sie ze jak juz mu wybaczysz i minie troche czasu,. to znowu Cie z kims zdradzi? W koncu to nie do konca normalne, ze chlopak ma dziewczyne, ktora kocha a idzie do innej... zeby ją przeleciec, skoro juz ma takie potrzeby, to przeciez ma Ciebie, wiec ja go kompletnie nie rozumiem, czemu cos takiego robil

Gość to że się z nią przespał
przecież nie macie ślubu,to jak by zdrady nie było

Gość to że się z nią przespał
musisz mu wybaczyć. Teraz będzie dla ciebie miły i zrobi wszystko dla ciebie. Wykorzystaj ten moment i wysiudaj go z kasy:-)