Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajskieoalkskd

Potrzebuję rady...

Polecane posty

Gość ajskieoalkskd

Jestem mężatką. Poznałam w internecie faceta, który ma żonę... Zaczęliśmy ze sobą rozmawiać i okazało się, że nas bardzo do siebie ciągnie... Wiem, że to dziwne ale daje mi więcej ciepłych uczuć niż mój mąż... Chce się spotkać ze mną ale go okłamałam i teraz nie wiem jak to odkręcić... Bałam się powiedzieć mu prawdę o sobie i zmieniłam tożsamość... Powiedziałam mu inne imię i nazwisko... Wysłałam mu nie swoje zdjęcie... Nasz znajomość trwa już 4 miesiące i na prawdę bardzo chcę się z nim spotkać ale nie wiem jak to wszystko odkręcić... Czy mi wybaczy? Czy nie będzie chciał mnie już znać... Poradźcie mi proszę...

Gość nie martw sie ................
kiedys zrobilam podobny numer, pozniej jak mialo dojsc do spotkania wyjasnilam mu ze nie podalam prawdziwego imienia bo balam sie rozpoznania a mam duzo do stracenia, ze w interenecie zasada ograniczonego zaufania jest wazna i on tez z pewnoscia to rozumie, a ze zdjecia nie takie jak trzeba wyjasnilam mu tym ze jestem niesmiala i dosc zakompleksiona i po prostu nie sadzilam ze bedzie ze mna chcial rozmawiac jak pokaze mu siebie naprawde. Spotkalismy sie a on uznal ze jestem przesliczna :)

Gość ajskieoalkskd
Oj żeby u mnie tak się skończyło... Dziękuję za dobre słowo :)

Gość ajskieoalkskd
Muszę mu o tym dziś powiedzieć a nie wiem jak zacząć... Nie wiem jak mu to powiedzieć...