Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

MAMY 2LATKÓW ZAPRASZAM :)

Polecane posty

Gość Moj za miesiąc skończy 2 latka
a Twoj?

A wiesz,że takich tematów była kupa? Moj obecnie przechodzi bunt..A myslalam,ze dojrzewanie jest najgorszym okresem w zyciu czlowieka:p

No na pewno była... jak wszystkich tematów tu jest kupa ;) Moja to chyba zawsze ma bunt bo z dnia na dzień przechodzi samą siebie

No u mnie mały ma tak odkad skonczyl rok.. A skad jestes?

Gość ja też mam 2 latka
dwa lata skończy za 3 tygodnie.

Gość P.au.l.a
Moje dwulatki z maja :)

O to przegoniłaś moją :) Moje? :) Fajnie :) Gadają Ci już normalnie? Moja tylko chińszczyzną wymiata kić nig nią .. a tak to swoje słówka głównie ma i gadać nie chce po ludzku ;)

Gość też mam 2 latka
Mój mówi już normalnie pełnymi zdaniami, ale trochę sepleni i nie wszyscy go rozumieją. Ja nie mam z tym problemów bo na co dzien z nim jestem, ale jak ktoś się spotyka sporadycznie to prosi mnie o przetłumaczenia części wypowiedzi.

Moje bo bliźniaczki :P Od jakiegoś czasu, ładnie gadają, mało tego, nie da się ich przegadać jak takie małe katarynki.

Dziewczyny a może przejdziemy na zamknięte forum? Kompletuje skład do nowego prywatnego topiku z przyjaciółką i gadamy tam od paru dni w słabym składzie ;) Puki dopiero się poznajemy to akurat można tam się przenieść co wy na to?

Gość też mam 2 latka
To mój mówi. Czasem też mam aż dość bo zaczeło się pytanie "a po co to drzewo?" "a ciemu to drzewo?" A jak z nocnikowaniem? bo mój przez dzień bez pieluchy, ale w nocy zakłądam bo jeszcze w łóżko leje.

W dzień już od dawna bez, a w nocy przestałam im zakładać pampersy trochę po drugich urodzinach, bo budziły się z suchą pieluchą, kupiliśmy nowe łóżka i na łóżka kładziemy mate tak w razie czego ale wypadków nie ma :)

Gość też mam 2 latka
Jak to zrobiłaś ze nie sikała w nocy? Budziłaś ją na sikanie? Ja nie jestem w stanie bo w nocy sika w łóżko i szkoda mi materaca bo mimo folii to bedzie śmierdziało. Potrafi w nocy z 5 razy nasikać do łóżka, a ja nic nie robię tylko pościel piorę. Więc dałam spokój.

Gość też mam 2 latka
Mój jeździ tylko jak mam coś do załatwienia i nie mam czasu na spacerowanie bo mi się spieszy i muszę się skupić na sprawie a nie na szukaniu dziecka , a tak to już na nogach.

Moj gada sporo,ale pojedyncze wyrazy.Bez smoczka od pol roku,bez pampersa i w dzien i w nocy od maja,nauczyl sie w godzine:p

Moj do wozka nie chce:( I za raczke tez nie chce mnie trzymac:(

Ja biorę wózek na zakupy albo jak mi się śpieszy a na spacery to rowerek, hulajnoga róźnie. Same przestały w nocy siusiać, a jak któraś musi to idzie do łazienki.

Gość no fajnie
Zapraszam na nowe forum www.mamazjajem.fora.pl

Witam. Mój synek skończył 2 latka już w lutym, dokładnie 21. Mało mówi, ale na swój sposób potrafi powiedzieć co chce. Niestety jakoś jeszcze nie nauczył się sikać na nocniczek. Na początku jak chciał siku to biegł do toalety i ładnie robił siku do nocnika a teraz jakoś mi się odwidziało.