Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

O.K.

dziwnie wydety brzuch !

Polecane posty

Witam. Juz jakis czas mam dziwnie wydety brzuch. Nic nie boli ani nic takiego. Poprostu czuje sie niekomfortowo np. w obcislej bluzce i w ogole jakos tak ociezale sie czuje. Dodam , ze to nie jest ciaza. Mama mi wlasnie powiedziala, ze kiedys tez tak miala ( wszyscy mysleli , ze jest w ciazy) i ze byl to torbel na jajniku. Jutro dzwonie i umawiam sie do ginekologa aby to sprawdzic, ale masakrycznie sie boje jakichs operacji itp. mial ktos podobny problem?

Gość ciąża..
ciąża

Gość Sara _ 1234
nie żryj tyle pierogów :classic_cool:

Moim zdaniem gdyby to była torbiel to przede wszystkim bolałby Cię brzuch. Zapytam wprost, masz moze problemy żoładkowo-jelitowe??

z tego co czytalam w internecie to powinno bolec czy co, powinny byc jakies objawy. Ale moja mama nie miala zadnych objawow, jedynie wystajacy brzuch i nic wiecej.

no fakt jak sie porzadnie najem to dochodzi do tego, ze wygladam co najmniej jak w 3 miesaicu ciazy. dlatego staram sie nie przejadac

kiedy ja miałam torbiel to uwierz bolało,kiedy moja mama miała torbiel bolało i to bardzo,okazało się ze ma torbiel wielkosci zielonego jabłka. Masakra. Ty sie nie stresuj i nie czytaj tego co tu podpowiadają, Po prostu idz do lekarza i sprawa się wyjasni.