Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wirtualne studia

Wirtualne studia-ktoś tak studiuje?

Polecane posty

Gość Wirtualne studia

Gość wierzaca, doswiadczajaca
a ja osobiscie odrazdam... cocida taki papier, ludzie drwia z uczelni prywatnych to wyobraz sobie jak zareaguja na wirtualne.. a w pracy, kto cos takiego honoruje....najlepiej idz na normalne stufdia a jak nie mozesz to daj sobie spokoj szkoda czasu i kasy

Gość mgr inz
Ja bym nawet wstydziła się kończyć takie "studia", pracodawca zwyczajnie Cię wyśmieje... Mi byłby wstyd nawet kończyć uczelnię prywtną a co dopiro wirtualną. Taka prawda.

Gość a nie mozesz isc zaocznie
jakby ktos do mnie przyszedl z papierkiem ze skonczyl wirtualnie studia, bym mu chyba podziekowal ;/

Gość wirtualne studia
Ale tam tylko zajęcia odbywają się przez internet a egzaminy są normalne.Odbywają się w siedzibie szkoły.

Gość mgr inz
wiemy wiemy... ale mi byłoby osobiście wstyd mówić, że mam wyższe wykształcenie po studiach wirtualnych. No wybacz. Ale takie studia to dla mnie żadne studia. Dla leniwych. Mało uczelni masz w pobliżu? Więcej wysiłku ale większa może nie tyle satysfakcja, co dyplom na całe życie, którego nikt nie powinien podważać. Wirtualne studia brzmią śmiesznie, a chyba chciałabyś być poważnie postrzegana przez pracodawcę?