Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja____

smutno mi, komu jeszcze?

Polecane posty

to dupki. jakieś nieliczne okazy się trafiaja. ale czesto są zajeci... ja nie umiem odbić chłopaka. t\moze potrafię, ale nie chcę krzywdzić innych... to straszne, że tak sobie sama zaprzeczam. moze lepiej mieć super pracę i nie wpadać w miłosć nigdy wiecej??

oni tylko o jednym. a mnie szlak trafia, że te mecze w kółko lecą w tv.... ażżżżż noo!!!!!!!!!!

Gość maja___
ben cart - mniej więcej w tym czasie, nawet Ty o tym wiesz......

a jesli chodzi o pilke i drużyne niemiecka to ilu jest tam rodowitych niemców...? a jak sie czuł Podolski jak strzelal nam bramki?

Gość szafirowy blaskk
mi też. już od bardzo dawna... ale nie można się poddawać, choćby nie wiem jak bolało. nigdy 🌼 :)

glorio - wcale nie o jednym, czasami również o kobietach i seksie maju - ma się tą kobiecą intuicję agucha - podolski akurat z "polskich" niemców zachowuje się najbardziej fair, a gdyby się cudem wychowywał w naszym kraju to już dawno by go popsuli

szafirowy blask! masz rację. nie wolno się poddawać. zrobmy sobie herbatkę i wypijmy za włąsne szczęście!!!!

ja do podolskiego nic nie mam kazdy robi co lubi i co mu wychodzi najlepiej :) a niestety trzeba przyznac ze nasi nie grzesza gra

samochody,seks, pilka- to co faceci lubia njbardziej aha i piwo...a gzdie miejsce dla ukochanej???

aguchna i w kim my się zakochujemy? kogo tak uwielbiamy? chcemy żeby przy nas byli i troszczyli sie?? facetow. którzy robią pozory a zeleży im tylko na zaspokojeniu seksualnym i dobrej zabawie??? i na dodatek nie można się z nimi dogadać!!

Gość gdzie ja jestem
mnie tez smutno

Gość motyl na uwięzi
mi też:(

Gość mnie też jest smutno
nie moge znaleźć jednego z tematów😭

Gość motyl na uwięzi
moge tez sie powyżywać?:P

Gość szafirowy blaskk
ja herbatkę piję :) ja jestem w strasznej sytuacji, bo mój ukochany układa sobie życie z inną kobietą. jak na złość wpadliśmy na siebie kilka razy, tak bardzo bolało kiedy zobaczyłam ich razem... boli nieustannie. ale nie mogę się załamać, tyle życia przede mną. nie mogę tak dalej cierpieć. to my kreujemy wizerunek swojego świata 🌼

szafirowy blask! znam ten ból. lekarstwem na ta miłość jest druga miłosć. ale cieżko jest nawet sie zakochać w kimś innym. myśli zajmuję tylko on. i pragnie sie tylko go mieć.