Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdamam

doradzcie , depresyjna lekliwa destrukcyjna

Polecane posty

Gość Magdamam

sama ide na dno zbyt bardzo mam destrukcyjna osobowosc zreszta autoagresywne zachowania wobec siebie sa codziennoscia;/ staram sie byc dobra dla siebie ale mi nie wychodzi nigdy sie tego nie naucze;( musze miec kogos kto bedzie ciagnał mnie w gore, kogos kto nie pozwoli mi sie stoczyc wiem ze jesli lubiłabym alkohol naprewno zostalabym alkoholiczka tak samo z innymi nałogami, na szczescie nie przepadam;/ kocham słodycze i nałogowo je pochłaniam do wymiotów;/ moim jedynym ratunkiem jest chyba chlopak bo przyjaciółki zawsze mnie olewaly a miłosc moze inaczej zadziała

Gość Magdamam
mam23 l

Gość gdfjgljdfg
studiujesz? leczysz się?

Gość Magdamam
niby tak ale jak kiedys miałam chłopaka i byłam zakochana te objawy były mniejsze nie lecze sie studiuje od pazdziernika dopeiro teraz siedze nic nie robie

Gość gdfjgljdfg
a wiesz jaka jest tego przyczyna? nie szukaj miłości na siłe, to samolubne, dowiedz się źródła choroby, wtedy będziesz mogla stworzyć zdrowy związek. faceci nie chcą babek z depresją

Gość Magdamam
zawsze byłm taka

Gość kfkdfjkldjgkljdf
a masz znajomych? wychodzisz gdzieś czasami? takie wyjścia nawet samemu po mieście pozwolą ci na chwile oderwać się od siebie

Gość Magdamam
Niby jakis mam ale tylko na uczelni poza nie mam nikogo,cale dnie spedzam w domu w wakacje to juz tragedia nie mam z kim wyjechac itp

Gość kfkdfjkldjgkljdf
wyjedź sama! na pewno poznasz nowych ludzi :) trzymaj się i trzymam kciuki