Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CichoBaby

Nuda, nuda, nuda!

Polecane posty

Panie, nic się nie dzieje, dialogi niedobre są, dialogi bardzo niedobre są. Uciekam więc chyba jedną nogą

" Proponuję kolegę śpiewaka przenieść do sekcji gimnastycznej. Nabierze więcej optymizmu, a co najważniejsze przestanie śpiewać."

Miejsce próbuj ę sobie jakieś fajne znaleźć, a tu kiszka przyznaj się, że tęsknisz za ZSem:P

Nieee, o Luśkę się martwię szczerze, tym bardziej, że mam news'a dla niej specjalnego, osobistego.

Mogłabym Cię wielbić i wznosić na wyżyny. I chwalić i popadać w zachwyt. Chcesz tego?

Bó Mogłabym Cię wielbić i wznosić na wyżyny. I chwalić i popadać w zachwyt. Chcesz tego? No nie wiem, Bó, Ike chyba woli dzikusów i łobuziaków, a Ty jesteś, zdaje się, raczej łagodna.

Ike chyba woli dzikusów i łobuziaków coś się koledze nie podoba?:P

coś się koledze nie podoba? Że mi się nie podoba? Ike, przecież sympatyzuję z Tobą dyskretnie i umiarkowanie. (nie to co ZS, zbój jeden i zazdrośnik)

Ike, przecież sympatyzuję z Tobą dyskretnie i umiarkowanie że tak powiem- prawie niezauważalnie :P:)

spoko możemy nawet jawnie nie będę za plecy się chować :P

plecami? znaczy dupą ? nie mam jej tego za złe- dlatego, że wiem, iż liczy na to, że będę jej miała to za złe:P

dobra, ale do rzeczy. Onegdaj sobie wchodzę do jednej galerii, a tam sobie przycupnął mimochodem, jak na Luśkę niemalże szyty ... samochód, i to było jak miłość od pierwszego wejrzenia Luśki do niego (taka empatia)

oj cichy jakby ci to.... lusia samochodu szuka od kiedy ją znam i raczej jest to gonienie króliczka dla samego gonienia nie rób jej tego i go nie łap

Gość deferferssdsd
Jak ci nudno to wejdz w usmiechnij sie - smieszne historie :) idzie sie posmiac :) albo w zycie erotyczny , czy uczuciowe ... www.forumdlainteligentnych.pun.pl

choć nie, oczywiście jego do Luśki, bo w końcu myśl kłębiła w nim się "Luśki pragnę, Luśki chcę", w tym samochodzie znaczy.

Luśki pragnę, Luśki chcę i jak każdy ( samochód oczywiście :P) obejdzie się smakiem:P

To czemu akurat ten jeden jedyny tak mówił? Bardzo był dziewuszyński. Jak się Luśce nie spodoba, to ja niem mam gustu.

To czemu akurat ten jeden jedyny tak mówił? bo akurat przy tym jednym przystanałeś na grzybkach Bardzo był dziewuszyński. Jak się Luśce nie spodoba, to ja niem mam gustu. hm no nic to idę na hausa bó się czai niech korzysta źle nam razem na jednym topie

Ike Czaję się , no! :) Póki co nudzicie oboje , więc się nie odzywam. Zwiedzam.

no tak daleko nam to fascynujących pogawędek z nadzieją lub zieloną dobranoc