Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna ale sama

Jestem piękna ale samotna

Polecane posty

Gość Pieknna ale sama
Do Boogieman: Masz rację ze trzeba by prócz urody jeszcze umieć ze sobą rozmawiać jednak ważna jest jeszcze dobroć której brak nie jednej dziewczynie z którą można porozmawiać. Zdarza sie też że takie osoby nie są jeszcze ładne a pomimo to nie są same czemu sie dziwię. Jeżeli ktoś jest wredny to nie jest przecież mała wada.

Gość Pięknna ale sama
Do: "to widac" Po drugie to ty nie jesteś od tego by mnie oceniać.

Gość rudy7777
A ja jestem rudy i też samotny :)

Gość gość
Wasze piekno nas blokuje uwazamy ze nie jestesmy was godni.

Gość gość
Panie które uchodzą za piękne i są nimi . Nie dziwcie się nam facetom gdyż widzimy z kim piękne dziewczyny przystają , są to albo znani , lub bogaci , nie koniecznie młodzi faceci , przykładów można mnożyć setki tysięcy . Niestety mężczyzn jest więcej nie zamożnych . Choć zdarzają się dziewczyny piękne które mają facetów żyjących z pensji , lecz można na palcach policzyć takie panie. Poza tym tak piękna kobieta jest zawsze nagabywana , adorowana przez facetów , a mąż nie zawsze jest u boku żony , może krzywdzę wiele pięknych kobiet lecz wy musicie ciągle opierać się pokusie zapoznawania innego może lepszego faceta od męża , taki mąż ciągle jest zagrożony odejściem żony do innego .Jeżeli nie mam racji to zaprzeczcie że tak nie jest .