Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalcia dajana

Buty a pończochy lub rajstopy.

Polecane posty

Gość lalcia dajana

Mam pytanie- czy jak ktoś ubiera sandałkowe buty na szpileczce do eleganckiej sukienki na wesele to powinien założyć pończochy lub rajstopy? Ja myślę, że nie wypada, ale kumpela twierdzi, ze założy pończochy samonośne bo w gołych nogach jest nieelegancko. Jak myślicie dziewczyny? Bo do krytych butów to obowiązkowo rajstopki, ale do butów z odkrytymi palcami?

Gość fsdgfsgsg
ja bym załozyła takie bezszwowe. gołe nogi nie sa zbyt eleganckie

Gość bezczelna patrisha
wez przestan, wiocha:o

Gość maturks4
elegancka kobieta chodzi w pończochach

Gość lalcia dajana
Ale jak nóżki opalone i stopy zadbane, paznokietki ładnie polakierowane to nie wypada bez rajstop? Niektórzy się śmieją z kobiet które noszą rajstopy do sandałów.

Gość lalazmaja2
nie powinno sie nigdy nosic golych nog. zawsze powinny byc rajstopy lub ponczochy co kto woli. wymaga sie np. by czesto kobiety do pracy nie chodzily w golych nogach. wiec kolezanka ma racje. ale.... w dzisiejszych czasach i przy obecnych temp w lecie malo kto tego przestrzega. ja smigam do pracy w golych nozkach:)

Gość fsdgfsgsg
kiedys sie smiali, teraz to norma, nawet wsrod gwiazd holyłudu :p

Gość lalazmaja2
sa rajstopy/ponczocchy bardzo cienkie np. 15 czy 10. cieniutkie. do tego bez szwowo na placach.

ja bylam na weselu bez rajstop. bylo chyba z 50 stppni wiec to pierdole czy wypada czy nie :o ale wiem, ze sa takie bez palcy rajstopy

Gość lalcia dajana
Tam już pomijając temperatury, ale to wesele i trzeba jakoś elegancko wyglądać.

Gość lalcia dajana
To może faktycznie niech założy te samonośki i będzie ok.

posmarowalam się rajstopami w kremie. serio jest cos takiego i daje efekt rajstop. nogi mialam opalone i sukienke za kolana.

Gość dzadzudzi
a wg mnie właśnie rajstopy do odkrytych butów to wiocha :O fakt, do pracy czy na służbowe spotkania powinno się nosić rajstopy/pończochy, ale co za tym idzie również i ZAKRYTE BUTY. Jeśli buty odkryte to tylko i wyłącznie gołe stopy.... a tak btw - odkryte buty nie nadają się na każdą okazję, nawet mimo upałów. Naprawdę uważacie, że coś takiego: http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1706123,3,20,17482,Czarne-rajstopy-i-rozowe-sandalki.html wygląda dobrze....? :O

Gość lalcia dajana
Husky- a gdzie Ty kupiłaś te rajstopy w kremie, bo pierwsze słyszę o czymś takim, ściemniasz tu chyba.

Gość a ja jako kierowczyni
ło bosz. zakładamy ze autorka ma minimum gustu i załozy cieliste rajstopy BEZSZWOWE. wybacz, ale przykład z dupy. bo na tym rysunku problemem nie sa rajstopy ale kicz i tandeta nim sa

Gość lalcia dajana
dzadzudzi- ja właśnie tak uważam jak Ty, ale może jestem nie na czasie. Te czarne rajstopy to już całkowity obciach, jak juz to w kolorze cielistym.

Gość lalcia dajana
Z oriflame to już nawet zamówić nie zdąży, a to działa jak samoopalacz? A smug nie zostawia?

Gość dzadzudzi
wypróbuj jakis balsam brązujący - dzialają dość łagodnie, nie zostawiają smug i w 2-3 dni będziesz miała opalone nóżki :)

one tuszują "niedoskonalosci" i dają taki efekt no rajstop. lekko polyskują, napinają skórę.. a i czy beda opalac, to zalezy jaki kolorek sie kupi.

Gość lalcia dajana
Ma 2 pary fajnych czółenek, które pasowałyby do tej sukienki( sukienka troszkę przed kolano), to kupiła te odkryte, pogadała z dziewczynami, które tez ida na to wesele i stwierdziły, ze w rajstopach i odkrytych butach.

Gość lalcia dajana
Husky- muszę sobie to zamówić dla siebie, może się przydać, a cenowo jak to wygląda?

byłam na weselu na początku sierpnia, straszny upał - sukienka zwiewna, nogi opalone zadbane, buty-sandałki i bez żadnych pończoch a czy wypada czy nie hmm oprócz kobiet po 40 nie widziałam nikogo w rajstopach.

Gość lalcia dajana
Furgonetka- a inne kobietki też były bez rajstop?

no wlasnie ja tez widzialam tam sporo lasek bez rajstop. wiec nie czulam sie jakbym popelnila fopa :P co do ceny. ok 40zł

Gość lalcia dajana
Tylko tak myśę, ze bez pończoszek to moga obcierać buty, bo w tańcach noga się poci i moga się ślizgać na nodze.