Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalcia dajana

Buty a pończochy lub rajstopy.

Polecane posty

Gość lalcia dajana
husky- dzieki za podanie ceny, nie jest to drogo i na pewno warto sobie kupić.

eeeeee.. to co? wesele nie wesele zawsze ubierasz do butów rajstopy albo skarpetki? ja na codzien chodze w roznych butach bez rajstop i nitz mnie nie obciera :P

Gość lalcia dajana
Nie zawsze ubieram do butów rajstopy itp. Tylko to jest cała noc i jak sie tańczy to może but obcierać na gołą skórę. Albo myślę, żeby do kościoła i na początek być w rajstopach, a potem mozna zdjąc przecież.

Gość lalcia dajana
Dzięki wszystkim za porady. Muszę kończyć, bo jest burza i komp mi się muli okropnie. Jak ktoś chce coś dodać to bardzo proszę. pozdrawiam!

to zależy od butów. naprawdę. jesli kupisz sobie bazarowe za 30zł to beda wiecznie obcierac. ja akurat na pkt butów mam obsesje taką, ze badziewia nie kupie. bo to o zdrowie chodzi i wygodę! na imprezy typu wesele ubieram juz rozchodzone buciki. jak pojdziesz w nówkach to obetrą na bank! wiesz co ? zrób to co ja zawsze robie jak idę na wesele. kup sobie asekuracyjnie w razie czego takie plastry na obtarcia complede. zacznie obcierac, naklejasz i jakbyś miała nową skórę. nic kompletnie nie boli. cieniutkie są, więc dużo miejsca w torebeczce nie zajmą ;)

http://www.savima.pl/ftp/8/155/%5B4507%5D_compeed_pech_sred.JPG tylko zwróć uwagę, zeby to byly na otarcia od butów, bo tej firmy są na odciski, bąble itp. koszt ok 20 zł chyba, ale pewna nie jestem. naprawdę warto mieć zawsze sztuke w torebce nie tylko na weselach ;) pzdr 🖐️

Gość osmarkany mirek
o maj gat ! " ...bo jest burza i komp mi się muli okropnie..." kwitsche, sietze i qwitzche

Gość lalcia dajana
Dzięki Husky- dałaś mi duzo cennych wskazówek, plastry to mam tez zawsze na wszelki wypadek. Dzięki!

Gość karo88
Również wychodzę z założenia, że goła noga jest nieelegancka. Jeśli na wesele i do sukienki to polecam pończochy samonośne :) ja miałam problem z dobraniem rozmiaru, ale pończochy Knittex-u uratowały sytuację. Jako jedyne dobrze leżały na mojej nodze, nie spadały i nie zwijały się ;) duży plus dla nich :)

Dzisiaj Karo88 wypróbuję pończochy Knittexu. Mam nadzieję, że jest tak jak mówisz. Chociaż muszę przyznać, że mam rajstopy tej firmy i jestem bardzo zadowolona:) Co do butów z odkrytym palcem i rajstop. To ja unikam takich sytuacji. Zawsze do rajstop/ pończoch zakładam buty z zakrytymi palcami:) Szczęśliwego Nowego:)

ja polecam takie pończochy http://e-marilyn.pl/pl/3173,pon__summer_8_z,produkt.html Są idealne na takie okazje, tak cieniutkie, że nikt nie rozpozna czy to rajstopy czy opalenizna, a poza tym nie jest za gorąco. Mam jedną parę i myślę, że są super, mimo, że takie cienkie, to trzymają się bardzo długo :)

ja polecam takie pończochy http://e-marilyn.pl/pl/3173,pon__summer_8_z,produkt.html Są idealne na takie okazje, tak cieniutkie, że nikt nie rozpozna czy to rajstopy czy opalenizna, a poza tym nie jest za gorąco. Mam jedną parę i myślę, że są super, mimo, że takie cienkie, to trzymają się bardzo długo :)

Gość sandrab7
mam ten produkt http://e-marilyn.pl/pl/3173 ,pon__summer_8_z,produkt.html jest świetny. Od razu zakupilam też rajstopki 8 den :D właśnie w tym sklepie internetowym