Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasssiaa_24

doradźcie mi w sprawie perfum

Polecane posty

Gość sasssiaa_24

Chcę kupić sobie nowe perfumy. Szukam zapachu totalnie słodkiego. Nic świeżego, nic orientalnego, nic kadzidlanego. Ma być po prostu słodziak, jak cukier albo landrynka. Wolę taką gęstą, dość ciężką słodycz, nie lubię lekkich, wodnych zapaszków. Nie chodzi mi o takie słodycze jak - Angel - bo obok słodyczy jest w nim gorzka nuta, jest ZA ciężki i to nie jest czysta słodycz - Lolita Lempicka - niby słodka, ale mi się kojarzy z rozkładającym się jedzeniem i benzyną Jakieś pomysły? Z góry dziękuję :):)

Gość fhdfhsdfhsdf
Bardzo słodziutka jest dla mnie euphoria Kleina I Marshmellows Demeter - bo to perfumy o zapachu pianek, pwoiedzmy jak wata cukrowa :)

Gość ls perla
ja proponuje La Perla-J'aime jak dla mnie super slodki

Gość kicia857642
Lolitę skreślasz ale klasyczną edp? polecam zapach Lempickiej "L" słodka babeczka z budyniem, dosłownie ze słodkich polecam Midnight Fantasy lub Fantasy B. Spears ;) śliczne i trwałe Chopard Casmir - orientalna słodycz ;)

Gość fhdfhsdfhsdf
dla mnie własnie euphoria słodka jest nie czuję w niej kwitków, tylko czystą słodycz poza tym.. Far Away Avonu Eden Cacharel

Gość kicia857642
też lubię słodkie to powypisuję jeszcze bardzo piękne jest Black XS Pacco Rabanne zmysłowe, tajemnicze, cudoooooooooo, słodkieee coś landrynkowego: Showtime K. Minogue

Gość sasssiaa_24
Tak, klasyczna Lolita mi się nie podoba. Odpycha mnie. Kojarzy mi się ze zgnilizną. Fantasy Spears czułam i faktycznie - one są słodziutkie :) Czekam na dalsze propozycje

Gość tylko midnight britny spears
pachną poprostu PRZEPIEKNIE!!!sama słodycz, jak wata cukrowa, przepiekne perfumy. kocham je

Gość kicia857642
Diamonds - Armaniego Puma Flowing - niższa półka ale zapach cukierkowy, landynkowy, śliczny, na lato akurat Moschino Glamour

Gość sasssiaa_24
Pure Poison - nie podobał mi się za bardzo. Amor Amor - tak, kiedyś go czułam, rzeczywiście taki mocny, gęsty, słodki

Gość Zaciekawiona bloadyna
Sport Jil Sanders(różowe) Są zajebiste!!

Gość by night aguilery to poezja

Gość sasssiaa_24
"Chopard Casmir - orientalna słodycz" A mam go. :) Lubię. Tylko w tej chwili szukam czegoś innego. Mam na "końcu nosa" czego szukam. :) Czegoś mniej orientalnego niż Casmir.

Gość tylko midnight britny spears
jeszce Gucci rush sa rewelacyjne.

Gość kicia857642
no Midnight boskie sąąąąąa nie spodziewałam się, moje ulubioneeee, najukochańszeeeeeeeee :D hmm myśle co jeszcze wypisać ;) Calvin Klein Ckinu POP - fajne na lato, lekkie, lekko cukierkowo, świeże ;) Halloween Kiss - Jesus del Pozo też bardziej na lato..

Gość kicia857642
Gucci Rush i Rush 2 też ładne :) 2 mi się bardziej podoba bo świeższa

Gość kicia857642
Paris Hilton ma ponoć fajne słodziaki, jeszcze nie wąchałam ale zakupię w ciemno "paris Hilton" czyli te klasyczne i na "Just me" się czaję ;) a Flowerbomb znasz? też śliczne ;)

Gość sasssiaa_24
Takich kwiatowych typowo - to nie lubię. Chcialabym znaleźć coś, co pachnie właśnie jak wata cukrowa. I mocno (nie delikatnie) i oczywiscie długo.

Gość kicia857642
to te wcześniej wymienione potestuj ;) w szczególności Black XS i Fantasy Midnight bardzooo trwałe i mocne słodziaki :D

Gość swdefg
jak ktos wyzej napisal Diamond Armani-jest slodki i nie kwiatowy-po prostu slodycz ale ladna,nie banalna(uzywam) i wachalam kiedys perfume nie jestem pewna czy dobrze pamietam :Anna Sui-dreams(zdaje sie ze anna sui ma wiecej takich slodkich wiec warto zwrocic uwage.

Gość nataszkaaaaaaaaaaaaaa
paris hilton can can, i paris, oba fajne i super slodkie ale nie tak tandetne jak mozna by sie spodziewac

Gość illonka
Baby Doll,Escada,Lola -to cukierkowo-budyniowe,sama słodycz :)