Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dk88dfdfd

dziewczyny PYTANIE INTYMNE...CZY WASZ ŚLUZ POZOSTAWIA SLADY NA BIELIZNIE?

Polecane posty

Gość dk88dfdfd

czy po wyschnieciu zostaja wam na majtkach jakies slady jak sluz wyschnie?czy macie zawsze majtki czyste calkowicie>?jak to jest ??bo czytalam ,że zdrowa kobieta nigdy po calym dniu noszenia majtek nie powinna miec na nim zadnych sladów zaschnietego sluzu czy cos..majtki powinny byc czyste jakby dopiero zostaly ubrane

Gość w co ubrane
?

Gość ingreta
pewnie napisał to facet i mu wierzysz?? jak ma problem z majtkami to niech se kupi i zmienia co 5 minut

Gość Atest faa
To na pewno zalezy w jakim dniu cyklu.Podczas owulacji,ok.14dnia kobieta produkuje wiecej sluzu,jest on taki dlugi,ciagnacy,mokry.Wtedy na pewno masz prawo.Natomiast w pozostale dni powinno sie miec czyste majty,tak jak pisalas u zdrowej kobiety tak powinno byc.Ja np nie mam,bo mam nadzerke i delikatne uplawy,wiec zawsze sa takie jakby"posikane"hehe

Gość uwaga nie wchodz
ja mam upaćkane śluzem :classic_cool: rozwiazaniem są wkładki. przeciez nie ma mozliwosci zeby majty były czyste po całym dniu. gdzies ten sluz musi odpływac, co nie?

Gość prowansalska
w zaleznosci od dnia cyklu - albo jest sucho, albo rozne natezenie wilgotnosci. w czasie dni plodnych mam wrecz mokre plamy na majtkach. bez wkladek higienicznych sie nie obedzie, czasami nawet podpaska lub tampon.

Gość famme farfalle
gdyby majtki po całym dniu miały być czyste to nie wymyślono by wkładek higienicznych, takie ślady po całym dniu to normalna sprawa