Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawiankaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jego Zachowanie - Co może znaczyc?!-Prosze o rade!!!

Polecane posty

Gość omg jak to możliwe
pewnie ma nadzieje że pomożesz mu złamać przyrzeczenie :p prowokuje cie a ty nic i jeszcze na forum pytasz :o

Albo chodzi mu i seks, albo po prostu włącza muzykę, zeby nie było cicho i daje ci sok, jakby ci się pić zachciało :P Długo się znacie, że tak od razu cię do mieszkania przyprowadza? Gdzie się poznaliście?

Gość myślimy żebyś sobie
mayor a znasz normalnego faceta który ślubuje czystośc Bogu bez wstępowania do zakonu ?

Gość idz na całość
idz i baw sie dobrze! nie myśl za dużo bo sama widzisz jak przez to sie zachowujesz. Traktuj Go jak kolegę. Rozmawiaj. po twoich postach widać że bardzo młoda jesteś. 9 lat róznicy to nic. powodzenia! a co z czystością jego? spokojna głowa,każdy facet jest jak zwierz :) do czasu. Pełen relaks!

Artefakt_Diabła- jaka była twoja teoria? A może on ma taki charakter? I nabija się z mojego zachowania Znam go niecały rok! Czyli chyba pójdę..... Chyba nic nie nie grozi?

Spotykalam sie z mezczyzna, ktoremu bardzo sie podobalam. Byly nawet rozmowy o slubie. Razem spalismy, ale nigdy miedzy nami nic nie bylo, poniewaz on chce to zrobic dopiero po slubie. :) No normalnie kurwicy mozna dostac.

Ja jestem mocno wierząca wiec takiego faceta jak Mayor of London. I do sexu na pewno nie dojdzie, chyba ze z jego inicjatywy..... Ale raczej nie? Co byście zrobiły w mojej sytuacji?

Gość mayor to się tylko
ciesz bo po ślubie mogłoby się okazzac że spac to on owszem chce ale nie z tobą ale waszym sąsiadem - też historia z życia wzięta :O

No co Ty. On byl juz dwukrotnie zonaty i dwukrotnie rozwiedziony. Facet lat 39, ale swiezo nawrocony do Boga. Bardzo religijny, postanowil, ze nie zrobi tego z kobieta jak dopiero po slubie. W dodatku byly miedzy nami pocalunki, etc (chyba nie musze pisac), w lozku czulam, ze bardzo mnie pragnie i tak dalej (ja go zreszta tez), no ale powiedzial, ze z szacunku do mnie i do Boga, on chce to zrobis 'the right way'.

Gość kaka***
Nie wiem co on prowadzi za grę psychologiczną z tobą ,ale ty bardzo odważna jesteś że tak sama do niego,pijesz nie wiadomo co i jeszcze się dziwisz że facet się podśmiewa.Dziewczyno ,więcej rozwagi!!!!

Ej, kobiety, ja rozumiem, ze zdecydowanie prawie wszyscy faceci to buhaje, ale nie mozna wszystkich wsadzac do tego samego worka. Moj ex maz na przyklad jest przykladem na to, ze facet w wieku 27 lat moze byc jeszcze prawiczkiem i moze szukac kobiety na cale zycie, z ktora bedzie chcial to zrobic dopiero po slubie. Takze nie uogolniac prosze. :)

Na twoim miejscu autorko chcialabym lepiej poznac tego kolesia. Zaproponuj wyjscie na spacer, do kawiarni, a nie tylko spotkania u niego. Obserwuj jego zachowanie. facet moze naprawde byc wartosciowym czlowiekiem, a Ty to mozesz przegapic. A moze on Cie po prostu na swoj sposob uwodzi? Ja bym kontynuowala 'gre'.

no, na następne spotkanie umówiłam sie z nim na piątek na pizze :) Wiec nic mi nie grozi :) Czy macie jakiś zestaw pytań, aby kontynuować rozmowę albo tak dyskretnie dowiedzieć sie o co mu chodzi?

ale idiotka jestes! az sie komentowac tego nei chce:o poza tym to kurwa Twoje zycie! jak powiemy Ci ze m,asz skoczyc w ogien , to skoczysz?;o

setunio, chce znać wasze zdanie na ten temat, bo Jeszce nie zdecydowałam z na to pójdę

Po prostu, idź, pospotykaj się z w bardziej neutralnych miejscach i sama zobaczysz czy masz ochotę na kontynuowanie znajomości ;)

ma 29 lat. a to raczej nie chodzi o to żeby mnie zaliczc... zresztą juz sama nie wiem... :(( i robi wrazenie mocno wierzacego...

up

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uuuuuppppppppppp

Gość ale z ciebie idiotka
korwa powiedzcie tej debilce ze on ma na nią ochote i chce ja przeleciec bo ona az sie prosi by to uslyszec, pewnie korwa chce sie dowartosciowac debilkaaaaaaa

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie....!!!! ja poprostu nie wiem co mam o tym mślec....!!! pomóżcie mi..:P

up

Gość lkhdfsal
Kobieto co ty wyprawiasz? Piszesz, że jesteś wierząca i jeszcze pytasz czy masz tam iść? Ostatnio miałam okazję poznać kilku księży i przeżyłam szok kiedy usłyszałam coś od jednego z nich... Wiem też że wielu nie zostaje nimi z prawdziwego powolania.

Co usłyszałas?? Ja tylko moge sei z nim zaprzyjaźnic.... Nie mam zamiaru byc kochanka ani nimfanka księdza!