Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenek benek

Jak postrzegać bycie z kolejną osobą

Polecane posty

Gość zenek benek

Nie mogę się przełamać, byłem już z jedna osobą i teraz nawet jakbym chciał być z drugą to... uważam, że nie może mi dać więcej niż poprzednia. Ciągle twierdze, że będzie tak samo, a nawet gorzej bo ja już będąc doświadczony trafiam na dziewice bez jakiegokolwiek doświadczenia. Gafa za każdym razem nie mówiąc już, że mam przed świadczenie o zniżaniu się do poziomu. Taka osoba nie będać z nikim wcześniej związana chocby trochę duchowo nie będzie wstanie odczytać moich, myśli, moich zamiarów. Nie będzie mnie rozumieć a ja żeby coś osiągnąć będę musiał się o wszystko starać i uczyć. Bleeeee

Gość srutu tuutuu
spadaj ty egoisto debilny hahaha ale napisał a hahaha

Gość kolagenio
to idz do dyskoteki i poznaj zdzirke moze taka zasluzy sobie na ciebie i odczyta twoje mysli

Gość zenek benek
No jasne od razu jakiś egoista haha, jak któraś czegoś chcę niech to mówi wprost. Czemu musi być tak trudno i robi z siebie debilkę mówiąc, że przechodziła moją ulicą kilka razy, a gdyby mi zależało to bym "wyszedł" z nią pogadać, bo ja kurwa o tym wiedziałem, a jej ciężko było dać znać, żebym wyszedł. Jak małe dzieci normalnie. Napisałem bardzo dobrze hipokryci jebnięci, prawda jest taka, że któraś mówi: faceci to cioty, ale te mówiące nie są wcale lepsze same nie wiedzą co dalej i chciałyby tylko, żeby to facet prowadził. Mówiąc cioty prowadzą grę bezczelną grę, ale to nie działa haha i hehe.

Gość republik xxx
nie dosc ze leniwiec ktoremu najlepiej wszystko podawac na tacy , to jeszcze nie potrafi docenic to co ma.

Gość karamandza
Chuj Wam w dupe za takie rady, puści jesteście tylko seks i pięniadze Wam w głowie, lenistwo inne smieci tworzy z Was nie poradnych to nic nie od siebie dać nie potrafią.

Gość zenek benek
Jestem już tym po prostu zmęczony czemu to ja muszę podejmować wszystkie decyzję. Tylko ja muszę coś chcieć i wszystko w tym kierunku robić? W dodatku z utrudnieniami. Zaraz zaraz przecież teraz to kobiety ponoć rządzą, tylko gdzie one są.

Gość zenek benek
A Właśnie gdybym był wygodny to dał bym się "przekupić" kasą, ale ja nie chce pieniędzy bo one nie potrafią dać to co może dać prawdziwsza i najszczersza bezinteresowność i podjęcie działania.

Gość republik xxx
to czego ty chcesz? Jak wyobrazasz sobie idealna partnerke i zwionzek?

Gość ksennnaaaa
Zenek Benek, bo Ty nie mowisz tu o KOBIETACH, tylko o mlodych dziewczynach, jeszcze gowniarach. Prawdziwa kobieta tak sie nie zachowuje, wierz mi:D.

Gość zenek benek
Taki w którym to nie tylko ja będę musiał podejmować decyzji taki w którym to nie tylko ja będę bliżej normalności i to nie ja będę musiał wysłuchiwać bredni. Łooo matko, a już "jak chcesz" całkiem dobija, zwłaszcza kiedy nic nie jest dotrzymane, więc po co to całe "jak/jeśli...chcesz" ja się pytam. Nawet się nie domyśliła, że jeśli miałem już kogoś to powinna się postarać i choćby trochę mydlić oczy mówiąc jaka to z niej wyjątkowa osoba. PS. związek

Gość zenek benek
Prawdziwa kobieta nie wie czego chcę. Zresztą mało która nazywa się kobietą, a jeśli już tak robi to wcale nią nie jest. Nie zależnie od wieku.

Gość republik xxx
wiesz co po tym co piszesz stwierdzam ze dziwak z ciebie

prawdziwa kobieta wie czego chce, to raczej kobieta ktora jeszcze niedorosla lub tez niedojzala emocjonalnie nie wie czego chce

Gość zenek benek
Właśnie, że jest elegancko, u mnie przynajmniej nie wylewa się mnóstwo hipokryzji, a jak trzeba to umieć trzymać się jednego, nie mówiąc o innych.

Gość zenek benek
"prawdziwa kobieta wie czego chce" pobożne życzenia albo marzenia. Jedynie co chcą to święty spokój by opanować swoją zmienność i pieniędzy, mnóstwo pieniędzy. Nie wiem co jest we mnie dziwnego? To, że nie jestem, aż tak naiwny?

Gość ksennnaaaa
Czyli jeszcze nie spotkales prawdziewej kobiety. Wierz mi, ze wiek i doswiadczenie ma tu duze znaczenie. Czy moge spytac w jakim wieku sa te dziewczyny, z ktorymi sie spotykasz?

Gość zenek benek
20-24 Sam mam 25. Wiek nie gra roli, bo np taka chyba 22-23 latka to taki sam kłamczuszek jak np 19 latka. Choć przy młodszej o dziwo mam pewność w jakim jest wieku.

Gość zenek benek
hmm trochę zeszło się z tematu, bo generalnie chciałbym taką co to wie, że nie będąc pierwsza postara się, żeby też dobrze. Będzie wiedziała, że potrzebuję nie koniecznie czegoś więcej, a coś innego.