Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona jestem na maxxxa

Mój facet nie uprawia żadnego sportu nie ma żednego hobby A jego jedyna rozrywka

Polecane posty

to telewizor i piwo. Mieszkamy razem od pół roku :( Czy mam z nim rozstać się:(

Gość ksennnaaaa
A Ty uprawiasz sporty i masz swoje hobby?

Niestety to normalny stan każdego faceta - w pewnym okresie życia tak facet zamienia się w łysiejącego brzuchatego piwo-trutnia... i z miodem ciągle trudniej ;)

Gość warszawski policjanttt
wypraszam sobie ja nie mam telewizora

Gość ksennnaaaa
Mellygon, nieprawda, ze kazdy. Moj nie, choc ma "juz" 37 lat. Choc nie wiem, czy to dobry przyklad, bo moj facet to tzw. "Piotrus Pan", takie przegiecie w druga strone: imprezy, ciuchy, zabawa

Tyle że on ma dopiero 26 lat Tak uprawiam. Dwa razy w tygodniu chodze na basen, gram z koleżankami z pracy w siatkówke, mam akwarium, jeżdze konno...

i co? nikt nie poradzi, pomoże?

Mellygion wie że to nie prawda dlatego puszcza oczko, aczkolwiek sądzę że tendencja do bycia "tym" o czym żartobliwie napisałem dotyka stanowczo zbyt dużo facetów.

A ja tak bardzo bym chciala zeby wziolmnie analnie

wszystkie idiotyczne wpisy to podszywy

Gość fghfghfghfg
piwo to tez sport

HALLOO

Tak bardzo pragne jego odbytu a on oglada gejowski film o sztangistach z NRD co mam zroc :?

ja mam to samo!!! Mój gra. Ciągle ale to ciągle gra w gry komputerowe, takie z płatnymi kontami czy czymś. Ma 27 lat. Wkurzałam sies trasznie. Ale pewnego dnia, kiedy wyjechalam na jakiś czas, napisałam mu zwyczajnie list w okienku gg. Szczerze powiedziałam że tak mi latwiej pisac o takich rzeczach. poprawiło się!

Gość zenek benek
Przykro mi, ale tak się dzieję kiedy wybierasz koleżanki zamiast jego.

Gość przykre
zrozpaczona jestem na maxxxa to telewizor i piwo. Mieszkamy razem od pół roku Czy mam z nim rozstać się czyli zyjecie w celibacie!!!! wyprowadź się, życie bez seksu nie jest zyciem to wegetacja!!!

Gość Mellygion mylisz sie a poza ty
ten temat to prowo. codziennie podobne tematy, mnoza sie i mnoza..... nuda na tej kafeterii..

Gość fresh&cool
Ktoś tu napisał, że to normalny stan dla faceta. Otóż, nie dla każdego na szczęście. Jeśli ktoś ma gdzieś zakorzenione uprawienie sportu np., to nie zrezygnuje z tego, chyba że względy zdrowotne uniemożliwią wysiłek. Mój facet jest prawodopodobnie znacznie starszy od Twojego, a mimo to chodzi na siłownię ( tylko 1-2 razy w tyg. ale zawsze coś...), jeździmy na rowerach, chodzimy razem na basen... % w ogóle nie pije, więc ewentualnie ja sama sącze piwo lub wino, za to niestety w oparach jego fajek :D :o Więc może autorko spróbujcie razem gdzieś wyjść i coś ciekawego porobić?

Gość jestem na nie
nie kazdy facet taki jest. ci, ktorych ja znam, maja hobby, a przed telewizorem siedza najczesciej tylko w swieta :P moj maz nawet swiat nie spedza przed TV bo nie mamy TV :D:D:D

Gość jestem na nie
hobby mojego meza: nurkowanie wspinaczka skalkowa fotografia elektronika i skladanie sprzetu elektronicznego moje (wypadam blado) jazda konna czytanie ksiazek dlubanie w ogrodku planuje tez zaczac lekcje salsy :) oboje mamy prawie 30 lat na karku i wiele lat zwiazku za soba :)

Gość misslady
pasje mojego faceta: gory, w tym wspinaczka fotografia, rower ( w tym dawnhil), nurkowanie, motoryzacja moje: fitness, gory, rower, taniec, astrologia, polityka :P:D jestesmy po 30tce ;)

Gość misslady
oczywiscie downhill* ;) :D

Gość a kocha cie ten mąż?
ponoc miłość przetrwa wszystko:) dla mnie to jest troche smieszne zeby rozstawac sie tylko z tego powodu bo mąż nie uprawia sportu...

Gość wladek ze wsi
przepraszam bardzo, ale picie piwa to i ogladanie tv to tez pewnego rodzaju hobby. kobiety lubią nowe torebki, faceci lubią piwo :classic_cool:🖐️

Gość malinowa piwonia i róża
miałam takiego faceta, to że facet oglada tv to dla mnie normalne ale jak troche z nim pomieszkałam to wyszło ze ten tv leci cały dzien na okrągło, on żył z telewizorem miał kablówke, wiele kanałów i tylko zmieniał kanały popijajac piwo rozmowy nie było, bo jest zajety (oglada tv) no i gry, masakra, potrafił cała niedziele grac, nawet ja była ładna pogoda i chciałam wyjsc na spacer to mu sie nie chicało taki styl zycia jest dla mnie nie do przyjecia i musiałam odejsc bo nie chce zyc tak jak on a pozatym facet który prowadzi kanapowy tryb zycia ma mała kondycję, bo nawet na głupi spacer nie chce mu sie wyjsc, jeszcze jak w pracy mało sie rusza to taki facet po 30 zmienia sie w chorego, niesprawnego gada, w łózku jest coraz gorze, w zwiazku sie sypie... i najgorsze ze tacy faceci sie nie zmieniaja, przemysl wiec sprawe

Gość malinowa piwonia i róża
a i jeszcze dodam ze hobby dla kazdego faceta jest ważne i wolałabym aby moj facet miał jakies hobby, nawet gdyby przez to hobby nie bylo go w domu jakis czas, wazne ze jak wroci to bedzie rozmowa, wspolne zycie a nie gapienie sie w tv, wiec juz nawet najdziwniejsze hobby jest lepsze niz brak jakiegokolwiek hobby juz w szkole sie mowi dzieciom co to jest hobby i ze warto miec zainteresowania, warto uprawiac sport, ja pamietam przynajmiej takie lekcje

nie wiedziałam, że akwarium to forma uprawiania sportu.... rzecz pierwsza - ogranicz kupowanie piwa do domu. zaproponuj facetowi, że jak chce się napić piwa - to wychodzicie - razem - do knajpki.... rzecz druga - planuj weekendy - najpierw sama - ale uzgadniaj z nim : w tą sobotę jedziemy rowerami tam i tam, a w niedzielę idziemy na konie:) i dam Ci dobrą radę - nie naciskaj za bardzo żeby miał też czas na swoja ulubioną rozrywke:) na początku będzie trudno, ale potem jak się przyzwyczai do ruchu to już nie będzie tyle przesiadywał przed tv:)