Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemsta na bylym

zemsta na bylym

Polecane posty

Gość zemsta na bylym

mam 27 lat. zawsze negowalam takie zachowanie i nigdy nie popieralam. ale jestem u kresu. moj fcaet. bylismy razem 5 lat. dowiedzialam sie ze w tym czasie mnie zdradzil 6 razy, ostatnia zdrade sama widzial na oczy. na koniec jak sie dowiedzialam o tym wszystkim uderzy mnie w twarz przy znajomych. basta. pieprzony gnojek i dupek. mam dosc. jest cyniczny. powiedzial ze jak jeszcze raz pokaze sie jak bedzie ze znajomymi przyleje mi bardziej. nie czuje skruchy. jest arogancki icyniczny. bez serca. nie znalam go przez te lata. chce sie zemscic. naprawde zemscic. czekam na rady jak. zastanawialam sie nad donosem w skarbowce. co jeszcze? nie wybacze mu tego co mi zorbil.

Gość zemsta na bylym

Gość 11111666611111111111111
podstaw mu laske za kase niech sie z nim pusci a pozniej niech powie mu ze chyba ma hiv

Gość wykorzystany
Również chętnie się dowiem jak można się zemścić

Gość etniczna
wcale sie nie dziwie, ze chcesz sie zemscic. donos na skarbowke wydaje sie ok. tylko zeby potem on nie wywinal Ci jakiegos numeru...ma na Ciebie jakiegos haka? aha i czy na pewno nie ma Twoich nagich zdjęć czy czegos takiego?

Gość zemsta na bylym
co jeszcze?

Gość aekhfql
ten pomysl z dupa i hiv jest dobry,moge to nawet odegrac bo od 2miechow nie uprawialam seksu i chce zeby ktos mnie wyrznal. njestem z Dolnegoslaska a ty?

Gość zemsta na bylym
nie ma nagich zdjec. a jelsi ma to bez glowy:) ppierdole to. chce by mu w piety poszlo. naprawde dziweczyny ja taka nie jestem, zawsze negowalam takie zachowanie. ale mam dosc:( nie puszcze mu tego plazem. pomysl z laska i hiv niezly. gdzie taka laske znalezc? co jeszcze moge zrobic. kasa nie ma znaczenia.

Gość zemsta na bylym
ja warszawa

Gość kamikogi
moze to nie zemsta ale powiedz mu ze zawsze udawalas orgazmy

Gość włoski mafioso
napisz też donos do jego pracy, że kradnie, że pije, że kłamie i takie tam, nawet jeśli jest pożądnym obywatelem to zepsujesz mu opinię, oj będzie go bolało ale uważaj to niebezpieczna gra, on się domyśli, że to ty, może się odwzajemnić

Gość fjguyit
o tak :)...jesli tylko bedziesz miala okazje to powiedz mu z usmiechem na ustach ze tak naprawde to byl kiepski w te klocki :)...ja tak zrobilam....oj:) strasznie go to podobno zabolalo:)

Gość monika942
zemsta na bylym Ile on ma lat?

Gość zemsta na bylym
on ma 28. az tak z praca nie chhce grac bo to moze byc karalne jelsi sie dowie ze to ja. chce cos legalnego ale zeby mu w piety poszlo.

Gość zemsta na bylym
to ze jest kiepski w lzoku slaba zemsta. zreszta ja nie chce z nim rozmawiac. poza tym zdradzil mnie 6 razy wiec chyba sie uwaza za boga w lozku. ale rzeczywiscie jesli mam byc szczerza w skali od 1-10 oceniam jego sex na 4. serio i szczerze.

Gość zemsta na bylym
nie chc go zabic. tylko sie zemscic. zeby mu w piety poszlo.

Gość włoski mafioso
powiedz mu że jesteś w ciąży

Ale jak jest taki agresywny to można spróbować go sprowokować a wtedy by był powód aby mu dać pałą w łeb:classic_cool:.Albo zainicjować konflikt jego z jakimś ważniakiem żeby z ważniakiem nie miał szans:D.

Gość ytkiuiuiui
legalnie to mu możesz donieść na skarbówkę, po ciamachu wpuść prawdziwe pluskwy do mieszkania bo to są najgorsze i najtrudniejsze do wytępienia domowe pasożyty i ewentualnie numer z laską na HIV

hej - mam troche pomyslow ale nie o wszystkich napisze tutaj wiadomo niektore sa zagrywkami ponizej pasa... no wiec skoro byly Cie zdradzil no to mozesz odegrac pare scenek ...mozesz zadzwonic do niego z placzem ze cie wykorzystal i przestalas mu ufac i w tej rozpaczy ze zdradzal poszlas zrobic badania HIV i okazaly sie pozytywne. Mysle ze bez problemu mozesz znalezc na necie takie badania ( jak wygladaja wyniki) troche sie pobawic w photoshopie i bedzie luzno - przeslesz mu zdjecie zrobione kom. i niech sobie cierpi. Druga sprawa ze mozesz go finansowo zniszczyc...nie powiem Ci jak ale powiem ze sa sposoby....z takich delitaknych to mozesz na niego pozamawiac prenumeraty wszystkich mozliwych czasopismy oraz zamowic ze 100 firm rzeczy na jego adres ...jemu zajmie wiecznosc odkrecanie wszystkiego. Mozesz do TPSA, energetyki, gazowni wyslac listy ze ze wzgledu na dlugotrwaly wyjazd zagraniczny chcialabys odciac wszystkie serwisy itd. To sa takie dziecinne ze tak powiem zemsty - grube rzeczy beda cie kosztowaly sporo wiecej nakladow finansowych i logistycznych .... ... a ja ide spac :D

Gość ytkiuiuiui
oczywiście zanim zasyfisz mu chatę pluskwami najpier zabierz swoje rzeczy i nigdy go nie odwiedzaj!!!

Gość zemsta na bylym
nie chce mu mowic ze jestem w ciazy. nie chce z nim rozmzwiac. chce by mu zycie dalo w kosc. zeby nie wiedzial czy to ja czy nie ja. jak z ta skarbowska. chce zeby byslal ze byl tak chujowy ze sobei zasluzyl. ja nie bylam i nie jestem swieta. ale mam dosc tego dupka. chce zeby mu zycie w dupe dalo ale zeby nie wiedzial do konca ze to ja i sie ewentualnie zastanawial. moglam isc na obdukcje, wstydzilam sie. moglam mu w ten sposob dac popalic ale chce w inny. chce by ten cyniczny cholenry usmiech zniknal z jego twarzy. by mu zycie dalo w kosc. by cierpial tak jak ja teraz cierpie. moglabym podstawic laske z ktora by sie spotykal a ona by go zdrazdala, ale chce by byl to w miare szybko proces. nie chce sobei zamrnowac pol roku zycia na zemste ibyc zgorzkniala baba. chce by cierpial tak jak ja. i zeby mu nie bylo do smiechu.

Gość zemsta na bylym
z tym hiv ze niby ja mam moze i dobre ale pojdzie na badania i wyjdzie ze klamalam i wyjdzie na to ze dobrze robil ze mnie zdradzal bo jestem wariatka. do tpsy, energetyki idp nie wysle bo w sumie chyba danych i numerow rachunku bym potzrebowala nie? z tym zamawianiem rzeczy dobry pomysl. dziekuje wam wogole ze mi pomagacie w tym niechlubnym pomyslem. dzieki ze po mnie nie jezdzcie i nie wyzywacie od wariatek. na co dzien taka ni jestem. ale juz mam dosc. prosze wiec o wiecej pomsylow. cos na pewno zrobie. skarbowke nasle na bank. robil pieprzne lewe interesy i ma z nich kasy sporo.

Gość zemsta na bylym
i chcialabym w miare legalne rzeczy:) czy z tym zamawianiem jak sie wkurzy nie pojdzie na policje lub cus a oni po IP kompa dojda? wole byc bezpieczna. sprawa ze skarbowska tzn donos moz enie jest humanitarny ale legalny. :)

Gość zemsta na bylym
az tak to nie chce by go pobito. cierpie bo mimo wszystko tli sie we mnie jakies uczucie. nie chce zeby go pobili. nie az tak.wole zeby psychicznie cierpial niz zeby mu np. zlamali kregoslub lub cos. nie.

ze skarbowka nie ma sensu, nie rozpatruja donosow. chyba, ze pojdziesz osobiscie

włoski mafioso napisz też donos do jego pracy, że kradnie, że pije, że kłamie i takie tam, nawet jeśli jest pożądnym obywatelem to zepsujesz mu opinię, oj będzie go bolało ale uważaj to niebezpieczna gra, on się domyśli, że to ty, może się odwzajemnić Ona nie moze klamac. Bo ja pozwie do sadu cywilnego o znieslawienie i bedzie bulila 50 tys.