Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katharssis

CHORWACJA

Polecane posty

Witam🌼 Mam zamiar wybrac sie do Chorwacji. Samochodem. Czy ktos moze polecic mi jakis niedrogi hotel w ładnej okolicy?

Gość zemsta na bylym
polecam tucepi i tanie apartamenty w niej. to samo makarska. ale przepraszam by wiecej pisac nie mam glowy teraz.

A jak myslicie, mozna jechac tak na spontanie i na miejscu zalatwic hotel? bez wczesniejszej rezerwacji

Gość no barbie
ja jade kolo splitu i na miejscu szukam hotelu zawsze sa wolne miejsca

Gość kjlll
pięknie jest na wyspie Solta, koło splitu. W małej miejscowości Maslinica.

Ja byłam w Necujam na Solcie :) też fajnie, nocleg miałam wykupiony wcześniej, czy drogo, to nie wiem, bo ja nie płaciłam :P

Gość ktoś11111
byłam w miejscowości Makarska.z tego co wiem to można załatwic apartament na miejscu a miejcowośc prześliczna.polecam także Primosten(ślicznie,krystalicznie czysta woda)...

Gość żabciaaa
Ja w niedziele wrocilam z Chorwacji:) W pierwsza strone chcielismy sie zatrzymac w hotelu w Austrii bo tani był 22 euro chyba ale nie rezerwowalismy bo jesli bysmy sie nie stawili do 18 to rezerwacja przepada...ok 23 tam dojechalismy to hotel byl zamkniety za to na parkingu pełno samochodow z Polski...takze chyba był pełen...potem dopiero ok 4 nad ranem juz w Chorwacji mielismy nocleg.W drodzie powrotnej tez mielimsy nocleg w Austrii ale juz drogi 40euro bo była burza i nie szuakslimy....

Więc tak - ja polecam na dobry początek poprzeglądać bazy hotelowe np. hotels-globally.com . Tam poczytasz o hotelach (ceny, lokalizacje, standard itd) I Zrobisz sobie rozeznanie... Potem najlepiej jednak zarezerwować coś, bo w ciemno to ja bym nie ryzykowała;)

Gość GoscCroatia
Czesc. Ciesze sie z kochacie moja ojczyzne..a ja lubie nagie opalanie, plywanie oraz milo spedzać czas na plazy.. Jesli sie ktos wybiera w moje okolicy to wam z checia pokaze ciekawe miesca.Wypijemy piwko moze być karlovacko. Mieszkam w Chorwacji w miescie ZADAR. Jestem przystojny chorwat mowiacy po polsku, 30 lat. Lubie pisać po polsku lepie mi wychodzi niz mowić... lubie tez piekne polki Moj gg. 24236464 jak chcesz odezwij sie..Pozdrawiam i zapraszam na wakacje bo tu slonca nie brakuje! Jeszcze tu nie bylas?

Gość podrobiona Chorwatka
a Ty Chorwat widze że na wszystkich topikach o Chorwacji:) Bok Kochana, ja mieszkam w Dubrowniku i tutaj niestety terminy lipiec-sierpień trzeba rezerwowac wcześniej, bo wszędzie full. Moge ci polecic hotel niedaleko Dubrownika- w Mlini. Hotel nazywa się Astarea i oni w swoim kompleksie maja też bungalowy. Musialabys zajrzec na internecie jakie ceny, bo ja się nie orientuję, ale okolica naprawdę super-blisko Dubrownik, blisko Czarnogóra i blisko do Bośni (Neum) gdzie tanie fajki i inne rzeczy mozna kupić. Jeśli chcesz się dobrze zabawić to polecam Makarską albo wyspe Pag.