Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyDraga

co za film woooow!

Polecane posty

Gość LadyDraga

oglądałam właśnie film pt. Uprowadzona i jestem pod wrażeniem tak głębokim że muszę się tym podzielić! Dawno nie oglądałam tak świetnego filmu, trzyma w napięciu przez cały czas, świetna fabuła....

A ja ostatnio oglądałem Mechaniczna Pomarańcza - świetny film. Cechuje go wspaniała fabuła, genialna gra aktorska, a także przepiękna oprawa muzyczna, jednym słowem wypas. No i co z tego, nie masz przyjaciół że musisz się dzielić takimi rzeczami na forum.(ale mogę się mylić)

Gość najdziwniejszy....
a to na forum mozna sie tylko przykrymi rzeczami dzielic? :D

Gość LadyDraga
pffff idź się wypchaj swoimi "parufkami" :/

Gość Błaaagam litości
Parufkarz co tam na studiach?? Byłeś dzisiaj??? Jutro idziesz :P

LadyDraga przepraszam jeżeli uraziłem Ciebie lub twoje uczucia, nie chciałem, naprawdę. Wybacz mi mój chwilowy zanik znajomości zachowań społecznych, to przez moją chorobę psychiczną z dzieciństwa, rodzice nie dawali mi parufek. Ten film jest bardzo ciekawy i fascynujący. Podzielam twą opinię o nim. Jeszcze raz z całego serca przepraszam. Nie gniewasz się już na mnie ? ;)

Gość LadyDraga
przemyślę to bynajmniej, obiecać nie mogę jednak ;) Co do parufek to lepiej ich za dużo nie jedz bo Ci zaszkodzą jeszcze bardziej :*

Gość niezwykła przygoda
Wyszła kura na podwórze, spodobało się tam kurze. Na podwórzu dużo kurzu, piórko,trawka i sadzawka... Kamyk, kwiatek i dżdżownica - jaka piękna okolica... Drapu drap jedną z łap, jest robaczek to go cap! Drapu drapu łapką w kurzu, jak tu pięknie na podwórzu!

Gość niezwykła przygoda
Wyszła kura na podwórze, spodobało się tam kurze. Na podwórzu dużo kurzu, piórko,trawka i sadzawka... Kamyk, kwiatek i dżdżownica - jaka piękna okolica... Drapu drap jedną z łap, jest robaczek to go cap! Drapu drapu łapką w kurzu, jak tu pięknie na podwórzu!

Gość rudy7777
Drapu drapu drapu drap Przyszedł kogut kurę cap!

Gość rudy7777
Teraz kura zamiast w świecie w stercie sian jajko gniecie