Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana wami

Apel do Kafeterianek i -ów

Polecane posty

Gość zatroskana wami

Dziewczyny, nie pokazujcie swoich wyłazacych zewszad kompleksów, zakładajac co rusz topiki "blondynka czy brunetka" "deski sa aseksualne" "biusciaste wygladaja jak krowy dojne" "niskie to karakany" "wysokie to żyrafy" :o mnie zaden z tych topików jeszcze nie przekonał, zas pierwsza mysla jaka we mnie wywołuja jest "no i znów laska szuka potwierdzenia własnej wartosci". Otóż z doswiadczenia powiem wam, ze najlepiej mozna sie dowartosciowac, kiedy pewnego dnia wejdzie sie na kafe i skomplementuje jedna blondynke, jedna brunetke, jedna deske, jedna zyrafe i jednego karakana. Kiedy zaakceptujecie innych we wszelkich wariantach, zaakceptujecie tez w niedługim czasie tez siebie. Czego wam serdecznie zycze. Mówie serio ;) PS jak bym chciała skoczyc, zaczełabym czytac wasze topełe. PS2 Usilnie pytajac osobnika płci meskiej złapanego na kafe "no to brunetka czy blondynka" wypadacie suabo :o kazdy czytajacy wie, co chcecie usłyszec, zastanawia mnie tylko, co daja wam słowa anonimowego internauty "ruda" (hurrrrra, jestem akurat ruda!). to nie znaczy ze byscie sie mu spodobały, bo mozecie miec jeszcze paskudne mordełe, pomijajac juz, czy on jest wart spluniecia? Same tworzycie okrutny i bezlitosny dla was swiat, w którym pozniej zyc wam przyjdzie.

Gość zatroskana wami
Rozpierdala mnie takze za przeproszeniem, gdy laska twierdzi ze małe jest piękne, usilnie grzmi że powyzej 155 to nie kobieta! Nastepnie jako argument przytacza słowa własnego faceta "jestes najpiekniejsza" :D buhahahahahahahahaha ;) Zaś Panowie! To, że kobieta ma nicka "seksi blondi lejdi" nie oznacza jeszcze ze naprawde jest seksi, blondi a nawet lejdi :P bo niestety, ale da sie zaobserwowac, ze mezczyzni duzo chetniej nawiazuja rozmowy z kafeteriankami o "namietnych" nikach :D

hahaha z jednym się zgodze, jak jest nik. seksi blondi lejdi czy "slicznotka" czy jakies inne.. zaraz tlumy fanów :D

Gość seksyyy lady :*
walsie Husky ty zakompleksiony nałogowcu!!! Do roboty darmozjadzie!!!!!

nie wiecie co zrobić ?? mam małe piersi krzywe nogi, takie żyrafy dwie, do tego poślady mi wiszą i mam kompleksy :( piszcie plissss....

"seksy lejdi" mhm. dla ciebie sufitem jest to co dla mnie podłogą :classic_cool:

Gość no dalej, śpiewajmy
Bądź pozdrowiony Gościu nasz, W radosne progi nasze wejdź! My zapalimy zamiast lamp Szczęśliwe ognie naszych serc.

a nie rozumiem, a weź wytłumacz