Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteria505

Wlasnie stanelam przed lustrem,jestem gruba,mam rozstepy i cellulit(17lat)

Polecane posty

Gość kafeteria505

jak wyzej i mam 17 lat. 70kg i 160 cm i chyba zero mózgu jak ja mogłam się tak zaniedbać, tyle żarłam i do tej pory, teraz slycham muzy fitness na gg radio i cwicze,ale jestem zalamana, nie wiem czy kiedykolwiek sie tego pozbede. masakra.

a po co chcesz byc ladna? faceci i tak beda chcieli ciebie tylko przeruchac :( 🖐️

Gość kafeteria505
napiszcie cos proszę, dodajcie otuchy czy zjedźcie z gory na dol, bo chyba potrzebuje jakiegos kopniaka.

Gość kafeteria505
dla mnie samej i dla mojego chlopaka, to strasznie wyglada, kiedys bylam b. szczupla,ale ajk zaczelam dojrzewac.. :/

a chcesz schudnac zdrowo czy ci to obojetne byle by wyszczuplec?

Gość kafeteria505
Spokojnie, zdrowo. Bez sensu nie zdrowo, bo jeszcze gorzej będę wyglądała. Od jutra kupuję wodę mineralną nie ma bata.Wiem,że na noc dziwne pomysły przychodzą, ale na prawdę wstyd by 17 miałą rozstępy.

jaki wstyd? kobieto ja mam rozstepy chyba od 12 roku zycia i tzo? :D na wf na kolezanki nie patrzylas? one tez maja! a jakie rozstepy faceci na dupie miec potrafia ho ho..

Gość chcialas to masz
jest mi ciebie zal, masz dopiero 17 az strach myslec jak bedziesz wygladac za 10 czy za 50 lat. katastrofa. pewnie masz jakiegos rudego grubego okularnika za chlopaka .

Gość kafeteria505
Wlasnie one sa szczuple i nie maja. Myslisz ze jak troszke schudne i bede regularnie cwiczyc to cellulit aniknie a rozsepy jakos sie zalagodza? strasznie mi wstyd,ale nie ma co. Juz w te wakacje 2-3 w tyg chodzilam na basen, ale teraz to chyba za malo. Tzw. nie boje sie na basenie pokazac, bo jak plywam nic nie widac, z reszta, ludzie nie maja tyle kasy by siedziec tam i obgadywac innych pupy, aja nie przychodze na podryw. no ale..

jak sie wezmiesz za siebie to bedziesz zajebista laska uwierz. nikt nie zauwazy tych rozstepow :D napisz do mnie na maila to ci cos powiem 7husky7@gmail.com

Gość kafeteria505
Husky dzięki,ale po to piszę na tym forum, zeby być anonimową. Jeśli możesz to tu napisz, a jeśli nie no to i tak dziękuję. Zna ktoś jakieś dobre ćiwczenia albo kremy, chociaz te podobno nie dzialaja, no chyba ze wyda sie 200zl miesiecznie, co odpada.

Nieźle się spasłaś.. Ja mam 160, ważę 53 i wiem że za dużo żarłam i czas przestać. Dopiero tera zainwestowałaś w lustro?

Gość kafeteria505
Wczesniej nie zwracalam uwagi na cellulit itd., moze bylam za mloda i za glupia.

Gość golonko
rzata małgo, wiesz do kogo jesteś podobna na tej fotce??:)

Gość kafeteria505
u szczupłych tego nie widać. żanująco się czuję. mam nadzieję, że zostanie mi tak do jutra bym pobiegała, poszła na rower itp., zebym cos w koncu ze soba zrobila. Jak Ci sie udaje taka wage utrzymac? Ja nie potrafię przy naue czegos nie zagryzac, ucze sie czesto do 12, 1 w nocy. Wracam do domu o 16, odpoczynek godzinke i nauka z przerwami. Jem do ostatniej min przed snem. Po prostu kiedys czulam sie najedzona i bylo ok. A teraz jak nie czuje sie nazarta to mysle ze jestem glodna.

podajac maila traci sie anonimowosc? nie wiedzialam.. ale spoko. chcialam ci cos napisac, mysle, ze dla ciebie dosyc waznego. ale ok. nie to nie. ja na forum się upubliczniac nie bede hehe

jak lubisz przegryzac i komsiac to podjadaj marchewke. na obiad zamiast schabowego to rybka pieczona czy wędzona z surówką.. eh

Gość kafeteria505
mam w nicku maila imie i nazwisko, nie bede teraz zakladac nowego konta. Dziękuję za pomoc. Idę spać. Mam nadzieje, ze jutro wstane pelna sily i woli walki. Dobranoc. Pozdrawiam

Gość kafeteria505
Dobra rada z tą marchewką, troszkę też jest mi wstyd przyznac sie w domu do odchudzania bo wiem ze to wysmieja, wiec ciezko z taka dieta czy cos, ale chyba wiecej wstydu jest teraz z tym cielskiem i bedzie potem.

Gość asdasd324r324
kurcze jak ja bym chciala miec ten problem, niestety kazdy mi mowi ze jestem strasznie chuda próbuję przytyć ale to też w moim przypadku jest trudno gdyz mam superaśną przemianę materii :(

Gość golonko
asdasd324r324 żryj jak świnia, nie wychodź z domu, leż cały dzień na kanapie, a sukces masz murowany:D

Gość kafeteria505
Jeszcze trochę zostanę. Chciałąbyć, o niee.. ja właśnie mam słabą, no ale to w wiekszosci moja wina mojej glupoty. Idziesz do sklepu w nic sie nie miescisz, na prawde, szpilki odpadaja jak juz to buty na tzw. korku. Do tego jestem niska wiec wygladam jak pulpet taka kulka. Przystyc tez cwiczenia no i mysle,ze podjadac banany ktore maja duzo kcal.

Gość rertgtr434t3
Zapuscilas sie,mialam kiedys 68 przy 173 i to byla tragedia,teraz jest 58 przy 175, (bylo52 jednak zje*^%&%). Po roztepach zostaly biale kreseczki ledwo widoczne,cellulitu prawie nei ma, masz 17 lat-skora ci sie zregeneruje.Powodzenia. Pisalas,ze chcesz zdrowo wiec z pol roku ci to zajmie :X

Gość najmądrzejsza 11111
mam dla ciebie rade ! :) zjedz sobie tabliczke czekolady i 8 litrów lodów to wszystko będzie dobrze !!