Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobiły mi sie zwisy

najbardziej to mi zal cycków

Polecane posty

Gość zrobiły mi sie zwisy

a tak to okej

Gość aj laf ju
Ja po karmieniu mam tragedię:o Takie zwisające i puste jakby wyssane:o A przed ciążą były jędrne i fajne:( My kobiety jesteśmy już na to skazane:o

Gość szatynka34
jejku a ja bym chciala karmic piersia wczesniej bylam za leniwa i 1 dziecko karmilam tylko miesiac bo krew sie lala mi z sutków i ból byl ogromny teraz na dniach spodziewam sie malenstwa i boje sie ze znowu nie wytrzymam kurcze moze macie jakies rady czy jak znowu zaczna mi krwawic sutki to dziecku nic nie bedzie jak bedzie pilo mleko z krwia :(i jak temu zapobiec

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
PO 13 MIESIacach karminienia mam tak samo i ni zaluje :) :) :)

Gość aj laf ju
szatynka też miałam ta na początku. Mała mi poraniła suty. Dobry jest krem Bepanthen na takie rany. Smarowałam i zagoiło się;)

Gość szatynka34
dzieki spróbuje bo smarowalam linomagiem i to nic nie dalo :)

Purelan z lanoliną, bardzo dobry, z tym że nie da się go kuipić w każdej aptece

Gość ciezarowkaa25
a ja schudłam i z ładnego biustu zrobił się mega brzydki i mały więc nie ma reguły że po karmieniu - dodam że miałam wtedy 20 lat i do tej pory żałuje że taka chuda jestem i z biustu mi nic nie zostało

Gość lzsdlgvnhl
a moje cycki po karmieniu po prostu zniknęły, zawsze miałam małe ale teraz wyglądam jak 12-letni rumun!! tragedia!! jak wstaje od razu zakładam stanik bo nie moge na siebie patrzeć!! jak bym miała kasę od razu bym powiększyła!!

Gość pytająca mamusia
moje zostały takie jak przedtem, nie za duże i nie za małe, ale karmiłam tylko miesiąc niestety

Gość na poranione sutki
tez polecam bphanten i do tego wietrzenie, czyli chodzenie nago:P mi mala juz pierwszego dnia poranila sutki do krwi, polozna polecila mi ta masc, w szpitalu meczylam sie strasznie bo nawet jak posmarowalam to zaraz masc sie scierala o ubranie, ale jak wrocilam do domu to prawie caly czas siedzialam z golymi piersiami i smarowalam ta mascia i w ciagu 2-3 dni sie zagoilo. Tylko trzeba pamietac zeby przed kazdym karmieniem zmyc ta masc

Gość mi moich też żal
wszystkie koleżanki zawsze zazdrościły mi piersi. Nawet jak bym stanika nie nałożyła to sterczały prawie,że na baczność:D Niestety po ciąży i karmieniu po moich jędrnych piersiach zostało tylko wspomnienie. Do pępka może mi nie wiszą, ale takie same już nigdy nie będą :( Ale co się dziwić jak z rozmiaru 75 b zrobiły mi się nagle cyce wielkości arbuzów.

To po co karmilyscie dzieci piersia??? Moj bl karmiony jakis mies moze 2 juz nawet nie amietam ... ale dalam sobie z tym spokoj bo 1mialm poranione sutki 2nie moglam wytrzymac morderczej diety mamy karmiacej 3niechcialo mi sie karmic wiem, wiem zaraz napiszeie ze jestem wyrodna, bycmoze ale za to mam piekne i jedrne piersi :D 85D teraz schudlam wiec roche mi zaczely leciec :( ale mysle , ze bedzie dobrze. pozdrawiam :)

mi moich tez zal, kup sobie stanik o nazwie wonderbra super modeluje piersi ktore w nim wygladaja rewelacyjnie. Ja go kupilam zagrania nie wiem czy w PL sa , ale w necie moglabys zamowic. mOWIE WAM , rewelacja.

Gość lzsdlgvnhl
Jadźka twoja sprawa czemu nie karmiłas więć.... co to za stanik, co on robi??

Gość mi moich też żal
Karmiłam 4 miesiące i nie było to dla mnie nic pięknego, ale podobno najzdrowsze mleko matki, do tego jest to też ekonomiczne :) W nocy wygodne, nie trzeba wstawać, przygotowywać, podgrzewać, tylko wyciągasz cyca i karmisz:) Byłam chodzącą mleczarnią, odciągałam. zamrażałam, bo moja mała nie była w stanie wszystkiego zjeść. Masakra. Aż w końcu sama nie chciała ciągnąć z cyca i mogłam odetchnąć z ulgą:)Choć trochę trwało zanim pokarm straciłam, myślałam, że już do końca życia będę chodzić z mlekiem w cycach. Póki karmiłam piersi wyglądały dobrze, ale jak przestałam karmić, do tego schudlam, zrobiły się nieciekawe. Jestem już 3,5 roku po porodzie i nie jest źle, jak nałożę stanik push up to mogę wyjść do ludzi z dekoldem hehe:) Ale bez stanika widzę dużą różnicę między tymi sprzed ciąży i po niej.

Gość anka8889
ja po zakonczeniu karmienia ( karmilam 6 miesiacy) cycki zrobily mi sie obwisle i puste :( skore na nich moglam "nawinac " na palec :( plakac mi sie chcialo :( zawsze mialam piekne okragle piersi , ale poszlam do gina o przepisanie tabsow i wiecie co ? wyglad moich piersi sie polepszyl sa pelniejsze :) hormony zrobily swoje polecam, :)