Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abrakadabratoczaryimagia26

CHEMIA..,ZAKOCHANIE GDY JESTEM W ZWIĄZKU Z INNYM

Polecane posty

Co robić jak jestem w związku z kimś , z mężem i przychodzi ten okres kiedy jest między nami źle, nie mamy wspólnego języka i pojawia się inna osoba, osoba z którą mam wspólny język i widać,że ma na mnie ochotę? Romansować czy się męczyć?Dodam mam 24 ta osoba 15 lat starsza.

?

Gość Modna Stryjenka
Czemu nie ? Spróbuj, może akurat tamten okaże się lepszy ? Długo się znacie z tym starszym ?

Zjawisko tak stare jak swiat...znudzenie w zwiazku, potem pojawia sie ktos kto "wyslucha" pocieszy czy przytuli, i nagle nawet nie wiesz kiedy to sie stało, a juz jestes kochanką. Pytasz czy romansowac? hmmm przeciez jesli tu sto osób napisze ze NIE to ty i tak to zrobisz

Gość genessis
Ja bym proponowała zaradzić nudzie w związku i przezyć cos nowego ze stałym partnerem... znudzisz sie małżenstwem jeszcze ze sto razy i za każdym masz zamiar go zdradzać? A w życiu na pewno jeszcze wszystkiego nie robiliście, a jest tak wiele ciekawych opcji.

Gość rutynowa kontrola
powiem ci po spobie, co prawda nie mialam meza ale narzeczonego, wpadłam po uszy w romans, rzuciłam faceta i teraz jestem sama i jestem szczesliwa bo pojawiaja sie ciekawe perspektywy na zycie.... kto nie ryzykuje, ten nie ma:)