Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatlotosu233

podziekowania rodzicom tutaj-proba

Polecane posty

Gość kwiatlotosu233

Czesc,ciekawa jestem za co dziekowac bedziecie rodzicow nie w trakcie podziekowan ale tak w sercu same przed soba albo nawet rodzicom ale nie publicznie... ja na przyklad za: 1) za to ze zawsze byli przy sobie i przez cale moje dziecinstwo 2)za to ze umieli zyc swoim zyciem 3)za to ze zawsze moglam liczyc na nich gdy potrzebowalam gotowki 4)za to ze .... a co wam przychodzi do glowy?

Gość kwiatlotosu233
4) za to ze zapewnieli mi wychowanie,dach nad glowa,opieke i troske w czasie choroby 5) za to ze stac ich bylo na usmiech gdy nie bylo do smiechu 6) za to ze sa i zawsze byli dobrymi ludzmi

Gość kwiatlotosu233
7) za to ze nauczyli mnie swoim przykladem i obecnoscia wiele 8) i za to ze są

Gość jjfffffkdmc
Matce: za to ze pila cale moje zycie za to ze okradala ojca, przepijala kase a ja nie mialam co jesc za to ze robila mi wstyd pijana przed wszystkimi znajomymi za to ze kradla oszczednosci mi i mojemu rodzenstwu za to ze zniszczyla mi zycie Ojcu za to ze nie wypierdolil jej z domu i nadal daje robic sie w chuja utrzymujac tego pijackiego darmozjada za to ze przez to, ze trzymal ta szmate w domu chodzilismy glodni, nie mielismy na ksiazki do szkoly, bilety.... Niedlugo mam slub i nie bedzie podziekowan dla rodzicow bo nie mam im za co dziekowac :)

Gość kwiatlotosu233
Tak naprawde nie ma nic szczegolnego za co moglabym podziekowac,moze jestem podla...staram sie dostrzegac pozytywy,czy dach nad glowa,jedzenie i lekarwstwa w czasie choroby,obecnosc to duzo czy jednak za malo...? w kazdym razie u mnie podziekowania beda

Gość +*koleżanka koleżanki
za trud włożony w wychowanie

Gość robaczunio
za serce ❤️

Gość heoklp kajakja
też miałam trudne życie - jako dziecko teraz rodzice sie ogarnęli i jest lepiej - za te ostatnie lata bede im dziękować. Dzieciństwo chce z pamięci wymazać

wiecie co każdy na pewno miał życie różne, niektórzy lepsze inni gorsze. Moi rodzice nie byli bogaci i zawsze mogłam mieć to co inni, ale rodzice nauczycli mnie jak być dobrym człowiekiem, jak być uczciwym (bo zawsze oni tacy byli). Często miałam do nich żal jako dziecko, że nie dają mi tego o co proszę. Ale teraz widzę, że pomimo tych braków typu: ładne stroje, wycieczki szkolne itp, miałam udane dzieciństwo bo miałam to co powinny mieć wszystkie dzieci MIŁOŚĆ RODZICÓW. Na tyle ile byli w stanie zawsze pomagali: dobrym słowem w smutku, lekarstwem w chorobie. Więc choćby za to chcę im na swoim weselu podziękować :) Powiedzieć im jak bardzo ich kocham :) Życie nie jest łatwe ale jak będziecie sami rodzicami to zobaczycie, że wychowanie jest najtrudniejszą sztuką w życiu :) Oczywiście nie mówię tu o takich skrajnych patologiach jak osoba wyżej napisała :)

na innych forach czytałam różne wypowiedzi na temat utworów dla rodziców w formie podziękowania. Niektórzy wybierają piosenkę "Cudownych rodziców mam" inni szukają utworów z dedykacją. Przypadkowo natknęłam się na piosenkę Preludium "To dzięki wam" jest bardzo ładna. Co o niej sądzicie??

Przede wszystkim za to,ze dali mi zycie:)Bez nich teraz tutaj mnie by nie bylo:) Tacie niestety nie zdazylam podziekowac:(