Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka aaaaaaa

jesień + deszcz = depresja

Polecane posty

Gość kobietka aaaaaaa

boje sie jesiennej depresji

jesień jest piękna :) A jeżeli boisz się depresji, to może powinnaś ją wyprzedzić? Jakaś wizyta u psychologa?

Gość ludzie co z wami ja pier...
ALE jest lato + słonce = radocha, konfetti i tańczące pudle

Bo jesień jest piękna :) Ciepłe kapcie, fotel, dobra kawa albo herbata i książka, mmmmmmmmm.

Gość genessis
a ja się boję pająków

melpomena - kapcie? herbata? fotel? to ile Ty masz lat dziwczyno? 80???

Jesienią wszyscy na grzyby do lasu pędzą,ja nie bo tam tyle pająków,żadna przyjemność.

jesień + słota = gramofon i tanczenie fokstrota ...nudy

wiesz ja malo nie mam, ale nie wiem co moze rajcowac w kapciach i fotelu... troche to smutne powinnas byc energiczna i zadziorna jak prawdziwa muza tragedii, spiewac piesni pochwalne na czesc swiata a nie zaszywac sie w kącie z kapciami... teraz jest super pogoda bo mozna sie spotkac z przyjaciolmi, pojsc na spacer, na piwo do ogrodka czad jesien jest mokra i zwiastuje nadchodzaca przykra zimie, wymiane opon w samochodzie i tony ubran ktore trzeba na siebie wkladac ble

A co to z przyjaciółmi spotkać się jesienią nie można? Przynajmniej nie cieknie z Ciebie po każdym przebytym kroku i nie myślisz, co 5 minut, żeby znaleźć się w wannie pełnej zimnej wody. Nie znoszę lata, a całkiem nieźle bawię się jesienią i zimą. Smutne? Co smutnego jest w wieczornej herbacie i dobrej książce? :) Zresztą tak myślałam mając 20 lat, a teraz mam znacznie więcej i o ile w wakacje mój urlop spędzam w pełnej idylli i jestem przeszczęśliwa, że trochę odpoczęłam tak reszta część wakacji jest zdecydowanie zbędna.

;) te cieple kapcie mnie zmylily

Gość ja tez mam juz dosc
tego lata,juz sie nacieszylam nim, poza tym jestem alergiczką i jesienia wszystko mi mija... Piekna jest złota polska jesień, gorzej jak ciągle tylko pada ale itak kocham tą porę roku, nie jest tak zimno a ja nie cierpie z powodu alergii :) we wszystkim trzeba znalezc jakies pozytywy a nie dołować sie...

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkoooooooo
lato = dziwki z gołą dupą na wierzchu + napaleni na nie nasi faceci jesień = dziwkom zimno w pizde i się ubierają + faceci siedzą więcej w domu