Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Artefakt_Diabła

słuchajcie jaka faza!

Polecane posty

nie nie motyl. to było tak że kupowałam marchewke na straganie i na przeciwko miałam sklep. patrze sobie w szybe a tam stoi coś i sie wślepia, po czym myśle "o A..., co on tu robi, miał być w pracy"...no ale kurde to nie on. potem weszłam do sklepu bo musiałam mieso kupić i kolo sie za mną oglądał...a wczoraj znów go spotkałam.kurde oni są prawie identyczni!

"jeden w pracy to drugi... " ....zmywa naczynia, sprząta mieszkanie, robi pranie - to chciałaś powiedzieć ? ;)

Parka lepiej się chowa ale koszty utrzymania są dwukrotnie wyższe ;)

Czy dobrze znasz historię jego rodziny? A może w tej rodzinie wydarzyło się coś "o czym się nie mówi"? Najlepiej podejdź do tego gościa i pogadaj bo Twój facet (jeśli oni mają jakąś rodzinną tajemnicę) nie powie Ci prawdy.

Heh, nie kombinuj nekromanta bo akurat jego rodzinę i historie rodzinne to znam lepiej od niego. aczkolwiek oboje wiemy o jednej dziwnej rzeczy...tyle że on na pewno jej nie wyjaśni bo mu głupio a mi w sumei też

Nic nie kombinuję- ale wiesz, każda rodzina opowiada tylko to, co sama chce powiedzieć a to, czego nie chce zachowuje dla siebie. A jeśli Tobie jest głupio zapytać, a on nie chce mówić to w czym problem?

eee to jest abrdzo prostolinijna poczciwa rodzinka. a głupio mu wyjaśnić pewną sprawe z mamą bo sie neichcący o czyms dowiedział...jak dla mnie to istnieje prosta odpowiedź na to, ale on lubi sie wkręcać;) ja myśle już predzej o tej teorii ze kazdy ma gdzies w świecie swojego sobowtóra

Gość u mnie w rodzinie był taki
przypadek, że kuzyn poznał kiedyś "kolegę" ktory wyglądał niemal identycznie jak on okazało się że są braćmi: jeden tatuś, dwie mamusie ps. używajcie prezerwatyw!

Nawet w poczciwych rodzinkach mają miejsce przykre sytuacje, o których ludzie należący do tej rodziny opowiadają niechętnie lub wcale. Nie ma rodzin idealnych.

Gość idealy istniejaaaaaa
kazdy z nas ma gdzies na swiecie blizniaka sobowtora

Gość idealy istniejaaaaaa
patrzcie co znalazlam : "Eksperci mowia, ze kazdy czlowiek moze miec okolo 1 biliona roznych fizycznych cech. Populacja swiata wynosi 6 bilionow, kazdy z nas ma przynajmniej 6 sobowtorow w swiecie. "

ale mówie wam, oni sa prawie identyczni. mój facet nie ma pospolitego wyglądu, jest charakterystyczny. charakterystyczna budowa ciała, poruszanie się, twarz... miałam kiedys taka historie. przyszłam do szkoły a wszyscy z fochem do mnie"dlaczego nie powiedziałaś że miałaś sesje". okazał sie ze w jakiejś gazecie była modelka identyczna jak ja....

Gość ęą
ja kiedyś miałam takie zdarzenie :D mój wtedy chłopak a obecnie mąż ,wyjeżdżał często w delegacje (coś na rodzaj serwisu)i kiedyś tam pojechał na chyba tydzień i tak siedzę pewnego dnia przed tv z rodziną i oglądaliśmy takie stary program "Idź na całość" :D i tak oglądamy i oglądamy i pod koniec już prawie prowadzący prosi jakiegoś gostka z publiczności ,nie pamiętam czy to z publiczności wtedy brali graczy czy co .No i pyta gostka jak się nazywa skąd przyjechał itp ,wtedy byłam w kuchni ,ale wszystko słyszałam tak pi razy oko ,i coś gostek mówi ,że nazywa się M nazwiska niedosłyszałam tylko pierwszą literę i tak czuję ,ze to głos mojego chłopa bo ma taki specyficzny ciepły i spokojny głos i lecę do pokoju a tak patrzę !!!Mój chłop w Idź na całość !!:O Myślę ,kurde ładna mi to delegacja :O identyko gostek jak mój facet ,ta sama fryzura no wsio dosłownie ,głos ten sam ,to samo imię i nazwisko na tą samą literę tylko nie dosłyszałam całości :O nawet miał taki golf jak mój chłop :O tak się wkurwiłam ,że szok w trampkach :Ocoś krótko grał i odszedł na miejsce do publiczności i prowadzący pyta z kim tak właściwie przyjechał i on ,że z mamą i tatą :O Dzięki Bogu ,że tak powiedział i pokazali rodziców bo to całkiem kto inny a mojego faceta matka nie żyła już kilka lat zanim się poznaliśmy :O

ha ha ha no to potwierdziła sie teoria sobowtórów heh,mojego tate czasem zaczepiają na ulicy, raz nawet babka chciała autograf:D jest podobny do takiego jednego z klanu:D

Gość ęą
ale powiem wam ,że jak oglądał powtórkę tego programu to taki zmieszany był i sam przyznał ,że gość jest aż za bardzo podobny :O ma brata ,ale to chyba jest "syn listonosza "czy cuś bo ni w ząb nie jest podobny do nikogo z rodziny :O

Gość ojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.a.
ja jestem sobowtorem amy lee z evanescence :) przynajmniej wszyscy tak mowia :P kazdy gzies swojego ma :)

Gość miś Fazzi
mam fazzę na misiowatego sobowtórka :)