Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lllsssssssss

wady naszych przyjaciolek, tych obecnych i bylych

Polecane posty

Gość lllsssssssss

moja ma taka ze twierdzi ze powinnam zaliczac facetow tak jak ona

Gość lllsssssssss
a i kiedys obrobila mi dupe do mojego wlasnego faceta!!!!czasem sie zastanawiam czy to kolezenstwo ma sens

Gość aniabra
wada? ze zajmuje sie tylko soba, mowi tylko o sobie, chce rozmawiac tylko o swoich sprawach, omawiac jakas bezsensowna sprawe 10 razy. a kiedy jej radze, to ona i tak robi swoje. jesli nie slyszy tego co chce uslyszec

Gość kls
moja miala tak samo ciagle gadala tylko o sobie a jak jej cos chcialam powiedziec to olewala mnie. ciagle uwazala ze ma wszystko lepsze, a ja do d... skonczyla sie nasza przyjazn o ile tak to mozna nazwac a ona dzis mi pisze komenty na nk takie by sie podlizac:) ale ja mam ja w dupie

Gość anijaaniona
Była - manipulowała wszystkimi, plotkowała na potęgę, wdała się w romans z moim facetem. Wszystkim opowiadała jak to jej w zyciu ciężko, jak to nie ma kaski, jaki to jej chłopak wredny itd. Nasza przyjaźń się skończyła gdy przyłapałam ją na kłamstwie. A że podpadła kilku osobom wszystko się wydało. Teraz znajomych musi szukać w innym województwie.

Gość one man one love
moja ma taką wadę ze potrafi sie do mnie nie odzywac miesiacami twierdzac uporczywie zen ie ma czasu albo jest zmeczona, natomiast jak ona chce sie spotkac to z takim optymizmem mowi "eeeeeeeejj co robisz niunia, moze bysmy skoczyły tu i tam", a jej ostatni test "sluchaj w ten weekand nie moge moge za tydzien ale to Ty zadzwon do mnie bo ja zapomne"