Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooqqqqq

biżuteria nieszlaczetna

Polecane posty

Gość oooooqqqqq

czy można kupić na ślub biżuterię nieszlachetną, pozłacaną?? czy nie wypada?? złota jest dosyć droga i szkoda mi zwyczajnie kasy.

Gość tajasne
pewnie że mozna :)

Gość lokatka
ja mialm sztuczna bizuterie na slubie :) zalezalo mi na tym aby miec zlote wiszace kolczyki z perelka - chcialam kupic normalnie zlote z naturalna perelka, ale nie dosc ze ceny byly dosc kosmiczne (kolo tysiaca) to jeszcze nie do konca mi sie podobaly, az trafilam na sliczne pozlacane kolczyki, z Kolibry - od razu mi sie spodobaly a na slubie i weselu wszyscy chwalili jakie sliczne i ze na pewno musialy byc drogie :P ja jestem zadowolona :) bo na prawde bardzo mi sie spodobaly (a wiem ze za czesto to nie bede w nich chodzic) i wydalam na nie 30zl a nie 1000zl :P

Gość oooooqqqqq
właśnie upatrzyłam sobie kolczyki z colibry, to dobra firma i chyba się zdecyduję. w sumie kto będzie mnie sprawdzał czy są prawdziwe złote czy sztuczne:P dzięki za odpowiedź, pozdrawiam:)

Gość rysik2
Jeśli ja miałabym podobny dylemat, postawiłabym na perły sztuczne. Ostatnio w modzie jest

Gość rysik2
Jeśli ja miałabym podobny dylemat, postawiłabym na perły sztuczne. Ostatnio w modzie jest biżuteria z pereł, a że takie komplety są znacznie lżejsze od tych z prawdziwych pereł - myślę, że panna młoda będzie zadowolona :0 Pozdrawiam!